Gündem

MUTLAK ZAFER

MUTLAK ZAFER

MUTLAK ZAFER
13-03-2014 15:51


Kaleci Korcan, Trabzonspor’u yeneceklerini dile getirerek; ‘Trabzon’u kendi evimizde yeneceğiz ve seyircimize 3 puan armağan edeceğiz. Bu maçta tek hedefimiz mutlak galibiyet ve mutlak zafer’ dedi.

OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Kırmızı beyazlı ekibin gözde kalecilerinden Korcan Çelikay gazetemiz spor muhabirine açıklamalarda bulundu.

Kaleci Korcan, Trabzonspor maçında 3 puanı almalarını gerektiğini dile getirerek, takım olarak çok hırslı olduklarını söyledi.

Korcan Çelikay, 4 haftadır maçları kazanamadıklarını ifade ederek mağlubiyet serilerini sonlandırmak ve bu maçla birlikte artık özledikleri galibiyet serisine başlamak istediklerini ifade etti.

‘GALİBİYETLERE DÖNME ZAMANI GELDİ’

Tecrübeli kaleci Çelikay, Trabzon’u yenerek taraftarına 3 puanı armağan edeceklerini söyleyerek şunları kaydetti; ‘Trabzonspor ile kendi evimizde oynayacağız. Bu maçı kazanmamız şart, mutlak galibiyet ve zafer almalıyız. Galibiyetlere geri dönüp seyircimize 3 puanı hediye edip sevindirme zamanı geldi’ dedi.

‘3 PUANA KİLİTLENDİK’

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor’u ağırlayacaklarını ifade eden Korcan Çelikay, antrenmanlarla maça çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. Korcan; ‘Antrenmanlarımız çok iyi bir şekilde ilerliyor. Takımımızdaki arkadaşlarımız resmen galibiyete kilitlenmiş durumda. Antrenmanda çok hırslı bir şekilde çalışıyoruz. Arzulu, istekli bir şekilde hazırlanıyoruz. Bunun faydasını değerli taraftarımız Pazar günü Trabzonspor maçında görecektir’.

‘KALECİ MAHMUT İYİ BİR KALECİ’

Devre arası transferle gelen kaleci Mahmut Bezgin’in performansını değerlendiren Korcan Çelikay şunları söyledi; ‘Kaleci Mahmut gerçekten çok iyi bir kaleci. Daha da iyi olacaktır bundan eminim. Kaleci Mahmut’ta sahada elinden gelen her şeyi yapar ve yapacakta’ dedi.

‘MURAT GÖKSU ÇOK İYİ BİR HOCA’

Kaleci hocası Murat Göksu ile birlikte çok iyi bir şekilde antrenman yaptıklarını ifade eden Kaleci Korcan, şunları söyledi; ‘Gerçekten kaleci antrenörü Murat Göksu çok iyi bir hoca. Çok güzel, hırslı, arzulu ve istekli bir biçimde birlikte çalışıyoruz. Hocamız çok anlayışlı antrenman esnasında zaman zaman şakalaşıyoruz ve zaman zaman da ciddi bir biçimde çalışıyoruz’.

FENERBAHÇE TRABZON MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

Olaylı Fenerbahçe Trabzon maçı ile ilgili konuşan Korcan, bu tür olayların çok çirkin şeyler olduğunu belirterek şöyle devam etti; ‘Bu tür olaylar gerçekten çok çirkin. Türk futbolu adına kötü bir olay. Bu tür şeylerin inşallah daha olmamasını temenni ediyorum’ dedi.

‘BUNDAN SONRA DAHA DA HIRSLANACAĞIZ’

Takımın genel performansını değerlendiren Korcan Çelikay, biraz performans düşüklüğü yaşadıklarını ancak bundan sonra daha da hırslanacaklarını dile getirerek şunları ifade etti; ‘Takımımız gerçekten çok iyi bir konumda. Doğru, biraz performans düşüklüğü yaşadık ama bundan sonra daha da hırslanacağız. Kazanma vakti geldi’ dedi.

‘TARAFTARIMIZA KENDİMİZİ BU HAFTA AFFETTİRECEĞİZ’

Taraftarla bir mesaj veren Korcan Çelikay, taraftarımıza kendimizi bu hafta affettireceğiz diyerek şu sözleri söyledi; ‘Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Trabzon maçından galibiyetle ayrılıp taraftarımıza kendimizi affettireceğiz. Bundan sonra galibiyet vakti. Bütün maçlardan 3 puanla döneceğiz ve lider olacağız’ sözlerini sarf etti.

Öte yandan kaleci Korcan Çelikay, kaleci antrenörü Murat Göksu ile beraber gazetemiz objektifine poz verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER