Gündem

Moraller Yerinde

Moraller Yerinde

Moraller Yerinde
16-12-2013 16:29


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto 3. Lig 1. Grup 17. hafta karşılaşmasında Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşan Dört Eylül Belediyespor, maçın 64. dakikasında penaltıdan Oğuz Küçük’ün ayağında kazandığı golle İstanbul temsilcisini 1 – 0 mağlup etti.

Dört Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Alaeddin Çiçek, zor bir deplasmanda kazanmış olmaktan dolayı çok mutluyu olduğunu söyledi.

Ligin devre arasına galibiyetle girmenin keyif verici olduğunu belirten Çiçek, ‘Motivasyonumuzu ve özgüvenimizi yükseltecek bir maçtı. Kazandık sevinçliyiz. Biz iyi bir takımız. İyi oyunculardan kurulu bir takımız. Takımımla guru duyuyorum. Oyuncularımın tamamıyla gurur duyuyorum. Onların hepsinin alınlarından öpüyorum. Onlara her şey yakışır’ dedi.

Sporculara 5 gün izin vereceklerini belirten Alaeddin Çiçek, 21 Aralık Cumartesi günü tesislerde tekrar toplanacaklarını belirterek, yılbaşına kadar Sivas’ta çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Yılbaşından sonra üç gün Sivas kampı yapacaklarını belirten Çiçek, 5 Ocak’ta Antalya’da kamp çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Ligin ikinci yarsının ilk maçını 19 Ocak 2014’te deplasmanda Derince Belediye spor oynayacaklarını belirten Çiçek, o tarihe kadar Antalya kampına devam edeceklerini anlattı. Kamp süresinde 4 takımla turnuva maçı oynayacaklarını belirten Çiçek, ‘Eğer planda bir değişiklik olmaz ise bunun dışında iki hazırlık maçı yapacaklarını belirtti.  Kampı iyi değerlendirerek ligin ikinci yarsına iyi başlamak istiyoruz’ dedi.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER