Gündem

Futbolda Hafta Sonu Programı

Futbolda Hafta Sonu Programı

Futbolda Hafta Sonu Programı
14-03-2014 16:56


Sivasspor, Süper Lig’de Trabzonspor’u 4 Eylül Stadyumu’nda konuk ederken, Dört Eylül Belediyespor ise Spor Toto 3. lig’de zorlu Maraş deplasmanında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile, BAL lideri Zara Belediyespor ise bugün deplasmanda Erzincanspor ile karşılaşacak.

İRFAN ÖZŞEKER

Son günlerde zor günler geçiren Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında 4 Eylül Stadyumu’nda Trabzonspor’u ağırlayacak. 16 Mart Pazar günü Sivas’ta oynanacak karşılaşmanın başlama saati 16.00. Karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy (1. Yardımcı hakem), Alpaslan Dedeş (2. Yardımcı hakem), Erdem Bayık (dördüncü hakem), Deniz Ateş Bitnel (5. Hakem) ve Erdem İren (6. Hakem) yapacak.

Sivasspor geride kalan 24 haftanın ardından 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 yenilgide topladığı 36 puanla ligde 4. sırada yer alıyor. Yiğidolar ligde 42 gol atıp kalesinde ise 39 gole engel olamadı.

Geçtiğimiz hafta olaylı ve tamamlanamayan maçta Fenerbahçe’ye ile karşılaşan Trabzonspor oynadığı 24 karşılaşmada 9 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 yenilgi ile topladığı 34 puanla 7. sırada yer alıyor.

Bu karşılaşma öncesinde Sivasspor’da Da Costa, Kadir Bekmezci ile Cicinho cezaları nedeniyle bu karşılaşmada görev alamayacaklar.

BELEDİYE’NİN RAKİBİ MARAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. grupta mücadele eden Dört Eylül Belediyespor bu hafta deplasmanda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde son saniyede yediği golle şok bir yenilgi alan Dört Eylül Belediyespor 16 Mart Pazar günü saat 13:30’da Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumu’nda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Karşılaşmayı Karabük Bölgesi hakemlerinden Kerim Deveci yönetecek. Deveci’nin yardımcılıklarını Levent Çakır, Rahman Kalyoncu ve Nihat Hartlı yapacak.

Bu karşılaşma öncesinde Dört Eylül Belediyespor grupta oynadığı 25 karşılaşmada 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyette topladığı 40 puanla 8. sırada yer aldı. 40 gol atan Sivas temsilcisi kalesinde 24 gol gördü. Rakip Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ise 11 galibiyet 8 beraberlik 6 mağlubiyetle topladığı 41 puanla 4. sırada yer alıyor. Belediyespor’da dört sarı kart cezalısı Oğuz Küçük bu maçta görev yapamayacak.

LİDERİN RAKİBİ ERZİNCANSPOR

Bölgesel Amatör Ligi 4. Grupta şampiyonluğun en büyük adayı olan Zara Belediyespor bu hafta Deplasmanda  Erzincanspor ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta Merzifonspor’u son dakikalarda attığı penaltı golüyle yenen Zara Belediyespor bu hafta 15 Mart Cumartesi günü Erzincaspor’a konuk olacak.

Erzincan 13 Şubat Stadyumu’nda oynanacak mücadelenin başlama saati 13:30. Bu karşılaşma öncesinde BAL Lideri Zara Belediyespor oynadığı 21 karşılaşmada 14 galibiyet 6 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunan Zara Belediyespor topladığı 48 puanla zirvede yer alıyor. Kırmızı Siyahlılar rakip fileleri 49 kez havalandırırken kalesinde ise sadece 11 gol gördü. Erzincaspor ise oynadığı 21 karşılaşmada 5 galibiyet 5 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile topladığı 20 puanla 11. sırada yer alıyor.

YILDIZELİ SİVAS’TA

BAL Ligi 4 Gruptaki diğer bir temsilcimiz Yıldızeli Birlikspor bu hafta Sivas’ta Ordu temsilcisi Soyaspor Gençlik’i konuk edecek.

Karşılaşma 16 Mart Pazar günü saat 13:30’da Sivas Fuar Alanı 1 Nolu Sahada karşılaşacak. Bu karşılaşma öncesinde Yıldızeli Birlikspor oynadığı 21 karşılaşmada topladığı 25 puanla 9. sırada yer alıyor. Yıldızeli Birlikspor bu karşılaşmalarda 6 galibiyet 7 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Rakibi Soyaspor Gençlik ise oynadığı 21 karşılaşmada topladığı 18 puanla 12. sırada yer alıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER