Gündem

Kim Nerede Oy Kullandı

Kim Nerede Oy Kullandı

Kim Nerede Oy Kullandı
30-03-2014 19:46

HABER MERKEZİ

BAKAN YILMAZ OYUNU SİVAS'TA KULLANDI

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, oyunu memleketi Sivas'ta Fevzi Paşa İlköğretim Okulu'nda kullandı.

Kurmayları ile birlikte oy kullanacağı okula gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, kayıtlı olduğu 1320 nolu sandığın bulunduğu sınıfa geçti. Oyunu kullanan Yılmaz, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Oy kullardıktan sonra görüşlerini açıklayan Milli Savunma Bakanı İsmet  Yılmaz, 'Allah bu millete bir daha İstiklal Savaşı göstermesin. Mehmet Akif Ersoy'un da sözü var biliyorsunuz; 'Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın' diye. Sıkıntılı bir dönem, inşallah ülkemiz ve Sivas için hayırlı olur' dedi.

MEMECAN 2121 NOLU SANDIKTA OY KULLANDI

AK Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan ise oyunu Lütfi Fikret Tuncer İlköğretim Okulu’nda 2121 nolu sandıkta kullandı.

Memecan seçimlerin Sivas’ımıza ve Türkiye’ye hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

SAMİ AYDIN, SİVAS'A HAYIRLI OLSUN 

AK Parti'nin Sivas Belediye Başkan adayı Sami Aydın, Selçuk Ortaokulu'nda oy kullandı.

Aydın, eşi Yurdagül Aydın ile Selçuk Ortaokulu'na geldi. Aydın çifti, kayıtlı oldukları 1069 nolu sandıkta oy kullandı.

Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Aydın, 'Vatandaşlarımız, iyi bir ortamda ve huzur içerisinde en demokratik haklarını kullanıyor. İnşallah seçimin neticesi hepimiz için hayırlara vesile olur' dedi.

DOĞAN ÜRGÜP, ‘HAYIRLI OLSUN’ DEDİ

Sivas Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkanı Adayı Doğan Ürgüp sabah saatlerinde sandık başına giderek oy kullandı.

Sivas Belediye Başkanı ve BBP Belediye Başkanı adayı Doğan Ürgüp oyunu kullanmak için Sivas Lisesi'ne gitti. Belediye Başkanı Ürgüp burada sıraya girerek 2092 numaralı sandıkta oy kullandı. Başkan Ürgüp sandık görevlilerine kolaylıklar diledikten sonra seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulundu.

KÜRŞAT ERGÜN, ‘HAYIRLI OLSUN’ DEDİ

MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Kürşat Ergün ise oyunu Cumhuriyet Anadolu Lisesi 1111 nolu sandıkta kullandı.

Eşi ile birlikte oy kullanmaya gelen Dr. Kürşat Ergün, seçimlerin Sivas’a ve Türkiye’ye hayırlı olması dileğinde bulunduktan sonra MHP’nin sürpriz yapacağını söyledi.

Ergün seçim görevlilerine de başarılar diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER