Politika

Aynı Şevkle Çalışacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Sivas İl Başkanı olarak atanan Av. Yusuf Tanrıverdi, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. 3 Kasım 2022 seçimlerinde de İl Başkanlığı görevini yaptığını anımsatan Tanrıverdi, “O zaman yüzümüzün akıyla görevin üstesinden gelmiştik.  Yine aynı şevkle, ilk günkü heyecanla çalışacağız” dedi.

Aynı Şevkle Çalışacağız
13-03-2023 07:00

Fatih TABUR

Hakan Aksu’nun AK Parti Sivas milletvekili aday adaylığını açıklamasının ardından boşalan İl Başkanlığı koltuğuna Av. Yusuf Tanrıverdi atandı. AK Parti’de önemli hizmetlerde bulunan Tanrıverdi; Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından İl Başkanlığına atanmasının ardından ilk açıklamasını gazetemize yaptı. Erdoğan’a ve Sivas halkına layık olmak için çalışacağını dile getiren Tanrıverdi, “Durmak yok, yola devam” dedi.

YÜKÜMÜZÜN AĞIR OLDUĞUNUN BİLİNCİNDEYİZ

Kendisini AK Parti İl Başkanı olarak atayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür eden Tanrıverdi, “Yükümüzün ağır olduğunun bilincindeyiz fakat 3 Kasım 2002 seçimlerinde de aynı durum yaşanmıştı. Sayın Cumhurbaşkanımız o zaman da  bu görevi bana tevdi etmişti. Yüzümüzün akıyla görevin üstesinden gelmiştik.  Yine aynı şevkle, ilk günkü heyecanla çalışacağız. Sivas halkımızın ve Cumhurbaşkanımızın yüzünü ak edeceğiz; ilimizde rekor oyla tekrardan bayrağı üst seviyeye taşıyacağız inşallah. Sivas’ımıza hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER