Gündem

?Model kulüp Demirspor?

?Model kulüp Demirspor?

?Model kulüp Demirspor?
26-07-2013 15:54


KAAN KARAGUŞ

Sivas Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Futbol İl Temsilciliği’nce bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Amatör U-11 Ligi’nde şampiyonluk kupasını kaldırmanın mutluluğunu yaşayan Demirspor’da yüzler gülüyor.

Tüdemsaş Genel Müdürü ve Sivas Demirspor Kulübü Başkanı Yıldıray Koçarslan U-11 Liginde Sivas şampiyonu olan futbolcu ve teknik heyeti ödüllendirdi.

Tüdemsaş Genel Müdürlüğü Nuri Demirağ salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Tüdemsaş Genel Müdürü ve Sivas Demirspor Kulübü Başkanı Yıldıray Koçarslan, Beton Traves İşletme Müdürü Ali Karabey, Genel Müdür Yardımcıları, Demir Yol-İş sendikası Sivas Şube Başkanı Murat Kütük ve yönetim kurulu üyeleri, Sivas Demirspor Kulübü yöneticileri ile teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Düzenlenen ödül töreni ve yemekte bir konuşma yapan Tüdemsaş Genel Müdürü ve Sivas Demirspor Kulübü Başkanı Yıldıray Koçarslan, miniklere küçük yaşta futbol sevgisini aşılamak ve Türk futboluna genç yetenekleri dahil edebilmek amacıyla bu sezon ilk kez oluşturulan ligi başarıyla tamamladıklarını söyledi.

Koçarslan açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: ‘2012-2013 sezonunda ilk kez düzenlenen toplam 9 kulübün katıldığı U-11 Mini Minikler Ligi’nde Sivas şampiyonu Sivas Demirspor Kulübümüz olmuştur.

Sportif alt yapı faaliyetleri ve alınan pozitif sonuçlarıyla kuruluğundan bu yana birçok profesyonel takıma alt yapı çalışmaları konusunda adeta model olan kulübümüz U-11 Mini Minikler ligini 1.sırada tamamlamıştır.

Türkiye Futbol Federasyonunun ilk kez düzenlediği U-11 Mini Minikler şenliği adı verilen ligde kulübümüz futbol takımı oynadığı tüm karşılaşmalarını kazanarak Sivas şampiyonluğunu elde etmiştir.

Bu başarının alınmasında emek sahibi olan yönetici, teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.’

Konuşmaların ardından teknik heyet ve futbolculara çeşitli ödüller verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER