Gündem

SOYDER İftardaydı

SOYDER İftardaydı

SOYDER İftardaydı
03-08-2013 17:40


İRFAN ÖZŞEKER
Cem Evi’nde düzenlenen iftar programına, Sivas İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Taş, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Aytekin Kulmaç, Kamu-Sen İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ, Dernek Başkanları, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri, Mahalle muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.
İftar sonrası teşekkür konuşması yapan Soğuk Çermik Yöresi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Çıtır, Cem Evi’nde düzenlediğimiz iftar sofrasında birlik ve beraberliğimiz pekişti. Ramazan ayı boyunca kurulan bu sofralar sayesinde, komşuluk, dostluk ve akrabalık ilişkileri de pekişiyor. Allah hepimize, Ramazan aylarına, Kadir Gecelerine ve Bayramlara kavuşmayı nasip etsin. Bu sofralar inşallah kardeşliğimize vesile olur’ diye konuştu.

‘HUZUR İÇİN BİRLİKTEYİZ’

Diğer derneklerle de sık sık buluştuklarını vurgulayan Çıtır, şöyle devam etti;
‘Bu tür toplantılarda, yöremizin ve ilimizin gelişmesi için neler yapabiliriz bunları oturup tartışıyor, çözüm arıyoruz. SOYDER olarak diğer derneklerimizle de istişare içerisindeyiz. Daha huzurlu, kardeşçe yaşamak için çalışacağız’ şeklinde konuştu.

Soyder Başkanı İbrahim Çıtır’ın ardından Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Aytekin Kulmaç, Kamu-Sen İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ ve Soyder Başkan Yardımcısı birer selamlama konuşması yaptı. Konuşmalarda ortak olarak birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER