Gündem

?Rakibimiz Bizden Korksun?

?Rakibimiz Bizden Korksun?

?Rakibimiz Bizden Korksun?
03-04-2014 18:32

OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Yiğidoların başarılı orta saha oyuncusu Burhan Eşer, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Bursaspor maçı için rakiplerine gözdağı verdi.

Kırmızı beyazlı ekibin golcü orta saha oyuncularından Burhan Eşer, Bursa deplasmanından mutlak galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerinin altını çizdi.

Oynadığı futbolla beğeni toplayan ve attığı gollerle kendisini alkışlatan Eşer, ?Rakibimiz Bursaspor bizden korksun? dedi.

BURHAN´DAN RAKİBİNE GÖZDAĞI

Ligde 10 gol atan, Sivasspor´un orta saha oyuncusu Eşer, zorlu Bursa deplasmanı için şunları ifade etti; ?Bursa maçı zor olacak ama biz bunun üstesinden geliriz. Maça çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. rakibimiz Bursa bizden korksun. Bursa´yı kendi evlerinde yenip 3 puan alacağız ve lige iyi bir şekilde devam edeceğiz? dedi.

?GALİBİYETİ EZBERLİYORUZ?

Ligin bitmesine 7 hafta kaldığını ve bu 7 hafta boyunca bütün maçlardan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini dile getirerek şu sözleri dile getirdi; ?Ligin bitimine 7 hafta kaldı. Önümüzdeki bütün maçlardan galibiyetle ayrılacağız. Resmen galibiyeti ezberliyoruz. Antrenmanlarımız çok hırslı, arzulu ve istekli bir şekilde gerçekleşiyor. Hedef her zaman galibiyet? ifadelerini kullandı.

?ÖNCE BURSA, SONRA GALATASARAY?

Bursa maçının ardından kendi evlerinde Galatasaray maçının sorulması üzerine Burhan Eşer; ?Öncelikle önümüzde zorlu bir Bursa maçımız var. Bursa´dan galibiyetle ayrılıp güzel bir şekilde motive olup kendi evimizde Galatasaray´ı ağırlayacağız. Biliyoruz Galatasaray güçlü bir takım. Ama biz her şeyin üstesinden gelen bir takımız. Galatasaray´ı da kendi evimizde mağlup edip elini boş göndereceğiz.?

BURHAN´DAN TARAFTARA MESAJ

Taraftara bir mesaj veren başarılı orta saha oyuncusu Eşer, taraftarın her zaman destek vermelerini istediğini dile getirerek, özellikle Galatasaray maçında stadyumu doldurmalarını gerektiğini söyledi. Eşer; ?Taraftarımız hiçbir zaman desteklerini bizden eksik etmesinler. Çoğu maçımıza geliyorlar ama özellikle Galatasaray maçına gelip bizi sonuna kadar desteklesinler. Güzel bir atmosfer ve coşku içerisinde Galatarasay´ı yenip 3 puanı taraftarımıza hediye edelim? sözlerini söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER