Gündem

Tercih Anadolu´ya

Tercih Anadolu´ya

Tercih Anadolu´ya
31-01-2014 22:22


İRFAN ÖZŞEKER

Son yıllarda yaptığı yatırımlar ile Sivas’ta büyük bir açığı kapatan Özel Sivas Anadolu Hastanesi, yaptığı başarılı ameliyatlarla da artık şehir dışından hastaların tercih etti bir hastane olmayı başardı.

Hastanede birçok branşta olduğu gibi Yaşam kalitesini düşüren bir hastalık olarak görülen bel fıtığına da kansız ameliyatla son veriliyor.

Sivas Özel Anadolu Hastanesi’nde Mikrodiskektomi tekniğiyle ameliyat edilen hastalar, 6 saat içerisinde ayağa kalkabiliyor.

Bursa’da müteahhitlik yapan 52 yaşındaki Şakir Çınar, bel fıtığından Anadolu Hastanesi’nde Mikrodiskektomi yöntemiyle yapılan başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuştu.

Uzun yıllar bel ağrısı çeken Çınar, 7 yıl önce İstanbul’da bel fıtığı ameliyatı olduğunu ve hastalığının tekrar nüksetmesi üzerine Sivas’a gelerek ameliyat olmaya karar verdiğini söyleyerek ‘Annem ameliyat olduktan bir süre sonra ben de İstanbul’da ameliyat oldum. Yaklaşık 3-4 gün yataktan kalkamadım ve 7 yıl sonra yine bel fıtığına yakalandım. Sivas’ı tercih etmemin tek sebebi annemin kısa süre içerisinde burada sağlığına kavuşması. Doğru kararı vermişim. Çünkü ameliyattan 6 saat sonra ayağa kalktım ve bugün de taburcu olacağım’ diye konuştu.

‘%95 BAŞARI ELDE EDİLİYOR’

Ameliyatı gerçekleştiren Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Prof. Dr Mustafa Gürelik ise, hastanın Mikrodiskektomi yöntemiyle ameliyat edildiğini belirterek, ‘Hastanemizde yapılan bu tür ameliyatlarda yüzde 95 başarı elde edilmiştir. Bu tür rahatsızlık çeken Sivaslıların tedavi için il dışına gitmelerine gerek yok. İlimizde başarıyla yapılıyor. Bursa’dan gelen ve Mikrodiskektomi yöntemiyle yapılan ameliyat sonrası sağlığına kavuşan hastamız başarının sadece bir örneğidir’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER