Gündem

Vali Yardımcısı Kalaylı Gazetemizi Ziyaret Etti

Vali Yardımcısı Kalaylı Gazetemizi Ziyaret Etti

Vali Yardımcısı Kalaylı Gazetemizi Ziyaret Etti
18-05-2014 20:14


İRFAN ÖZŞEKER

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Muhittin Karahan, Yazı İşleri Müdürü Kemal Çağlayan ve yazı ailesi ile bir araya gelen Kalaylı,  ‘Uzun süredir sizleri ziyaret etmek istiyordum ama işlerimizin yoğunluğu buna mani oldu. Sivas basınını yakından takip ediyoruz. Sizlerin kentimiz için ne kadar önemli bir görevi yerine getirdiğinizi biliyoruz’ dedi.

Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Muhittin Karahan ise, kentte kamu kurum ve kuruluşlarının uyum içerisinde çalışarak, Sivas’ın sahip olduğu potansiyelleri harekete geçirmesi gerektiğini söyledi. Bunun için Sivas Valisi Alim Barut Başta olmak üzere vali yardımcılarına büyük görevler düştüğünü belirten Karahan, son dönemde bu makamlarda yaşanan görev değişimlerine değinerek, ‘Sivas’ta başarılı çalışmalara imza atacağınıza inanıyoruz’ dedi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Kemal Çağlayan ise, Kalaylı’nın Güründe başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, ‘Değerli vali yardımcımızın çalışmalarını Gürün’de iken de yakından takip ediyorduk. Kendisinin Sivas’ta görev yapması bizleri mutlu etti. Bizleri ziyaret ederek, Sivas’a dair düşüncelerini bizimle paylaştığı için kendisine teşekkür ediyorum’ dedi.

Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, ziyarette Sivas basını hakkında Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü ve Anadolu Basın Birliği Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan’dan bilgi aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER