Gündem

Belediyede Yüzler Gülüyor

Belediyede Yüzler Gülüyor

Belediyede Yüzler Gülüyor
03-02-2014 20:39


İRFAN ÖZŞEKER

Süper Toto 3. Lig l. grupta ilimizi temsil eden Sivas Dört Eylül Belediyespor, grubun güçlü ekiplerinden Yeşil Bursa’yı Bursa’da 3 – 2 mağlup ederek, Sivas’a üç puanla döndü. Bursa’dan alınan 3 puan takımda yüzleri güldürdü.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Dört Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Alaeddin Çiçek, çok kötü bir saha zemininde oynadıklarını belirterek, ‘Çok sıkıntılı bir maçtı. Çok iyi oynadığımızı söyleyemeyeceğim. Çok fazla hatalar yaptık. Bize yakışmayacak hatalar yaptık. Zaman zaman maçta panik yaptık. Rakibin rüzgârına kapıldık’ dedi.

Kendisinin önündeki maçı yöneten yardımcı hakemin yanlış kararlarının oyuna etki ettiğini belirten Çiçek, ‘Sinirler çok fazla gerildi. Çok iyi oyun oynamadık ama bugün bizim açımızdan oyunun galibiyetle kapanmasıydı. Üç puan sevindirici. Kısa zamanda toparlanıp tekrar Sivas Dört Eylül Belediyespor olmalıyız. Sabırlı olmalıyız. Türkiye’de önemli bir alt yapıya sahip bir takım olan Bursaspor’un büyük bir camianın kendi alt yapısındaki oyuncuları bu sahada rezil tesiste oynatıyor olması utanç verici bir tablo çok kötü bir zemin. Bir takım hesapları yaparsınız ama bu hesaplar bir taraftan döner. Bugünde dakika 90+3’te o hesap döndü. Arkadaşları bütün sporcularımı kutluyorum. Deplasmandan üç puanla döndüğümüz için mutluyum. Biz yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz’ diye konuştu.

Dört Eylül Belediyespor’un galibiyet golünü kaydeden Safa Yıldırım ise ‘Bu zor deplasmandan üç puan aldığımız için mutluyum. Gol son dakika da geldi. Zaten bir karambol oldu. O anda bende vurdum gol oldu. Şükürler olsun rabbime bana nasip oldu takımımın galibiyet golünü atmak Sivas’a üç puanla ve mutlu döndük. Ben buradan bütün takım arkadaşlarımı da kutluyorum. Bütün hocalarıma teşekkür ediyorum. Saha da iyi mücadele ederek kazandığımız için takım olarak mutluyuz’ şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER