Gündem

Sayokan´a Belediye Damgası

Sayokan´a Belediye Damgası

Sayokan´a Belediye Damgası
07-05-2014 15:55


OĞUZHAN SARZEP

Sayokan Türkiye Şampiyonası ilimizde yapıldı. 112 sporcunun katıldığı turnuvada Sivaslı sporcularda yer alırken 4 Eylül Belediyespor Sayokan takımı 8 altın, 9 gümüş ve 2 bronz madalya alarak turnuvaya damga vurdu.

4 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda Pazar günü gerçekleştirilen Sayokan Türkiye şampiyonasına erkek ve bayan kategorilerinde 112 sporcu mücadele etti.

Düzenlenen turnuvada 4 Eylül Belediyesporlu Sayokancılar üst düzey bir müsabaka ortaya koyarak 8 altın, 9 gümüş ve 2 bronz madalya alarak 69 puanla takım halinde Türkiye şampiyonu olma başarısını gösterdi.

Turnuvada Kırıkkale Üniversitesi ve Polis Okulu 7 altın, 4 gümüş, 8 bronz madalya ve 55 puanla 2. olurken Nazilli Alplik Okulu 3 altın, 8 gümüş ve 4 bronz madalya alarak Türkiye 3.sü oldu.

Turnuvayı 4 Eylül Belediyespor’un çiçeği burnunda Başkanı Turhan Tunahan, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Salim Kılıç ve çok sayıda sporsever takip etti.

Türkiye Sayokan Federasyonu yönetim kurulu üyesi Nihat Yiğit, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Salim Kılıç’a Sayokan sporuna verdikleri katkılardan dolayı spor camiası adına plaket takdim etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER