Spor

Belediye´de Sakat Sıkıntısı

Belediye´de Sakat Sıkıntısı

Belediye´de Sakat Sıkıntısı
09-01-2019 07:00


OĞUZHAN SARZEP

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya´da sürdüren Sivas Belediyespor kamp programı çerçevesinde hafta sonu oynadığı Bayrampaşa hazırlık maçından dört sakatla çıktı.

Yeşil-beyazlı futbolculardan Serkan Yavuz, Alpay Koçaklı, Güray Gazioğlu ve Aykut Emre Yakut rakiplerinden aldığı darbe sonucu sakatlanarak sahayı sedye ile terk etmek zorunda kaldı.

Trabzonspor maçında sakatlanan Murat Cömert, Fatih Çıplak ve tendirit olan Gökhan Çırak´la birlikte sakat sayısı 7´ye yükseldi. Futbolcuların durumu çekilen MR raporundan sonra ne kadar oynayamayacağı netlik kazandı.

Güray Gazioğlu, Gökhan Çırak ve Fatih Çıplak´ın bir hafta sonra idmanlara başlayacağı ve ikinci yarının ilik karşılaşmasına yetiştirileceği belirtilirken, Alpay Koçaklı ve Murat Cömert ligin 2. haftasına yetişecek. Aykut Emre Yakut ise 6 hafta sahalardan uzak kalacak. Aykut Emre´nin en iyi ihtimalle ligin dördüncü haftasındaki Konya Selçukluspor karşılaşmasında forma giyebileceği öğrenildi.

4 FUTBOLCU GÖNDERDİLDİ

Öte yandan ara transfer döneminde, Sivas Belediyespor´da Eren Görür Tuzlaspor´a, Osman Şimşek Darıca Gençlerbirliği´ne giderken, Kaan Aygün ve Fatih Kama da Ankara Adaletspor´a kiralık olarak gönderildi. Yönetim, gidenlerin yerine takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

/resimler/2019-1/8/1558348514239.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER