Gündem

BELEDİYESPOR 3 PUANI KAÇIRDI

BELEDİYESPOR 3 PUANI KAÇIRDI

BELEDİYESPOR 3 PUANI KAÇIRDI
04-10-2017 05:00


HAYRULLAH AĞKAŞ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup´ta mücadele eden Sivas Belediyespor, ligin 6. haftasında Hatay´dan 1 puan ile döndü.

Müsabakayı, Ankara bölgesi hakemlerinden Mustafa İlker Coşkun yönetirken, yardımcılıklarını, yine aynı bölgeden Çağlar Mehmet Uludağ, Eskişehir bölgesinden Turgut Evran ve dördüncü hakemliği ise İstanbul bölgesinden Serhad Ürkmez yaptı.

Antakya Atatürk Stadyumu´nda oynanan müsabakayı, Sivas Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali İzgi, As Başkan Cengiz Kuzucuoğlu alt yapı sorumlusu Kenan Karataş ve Ferdi Sporlar ve Tesis Sorumlusu Osman Yılmaz izledi.

İlk yarıya Belediyespor başladı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde her iki takım da rakip kalelerde etkili olmaya çalıştı. Sivas Belediyespor ve Hayatspor takımları, karşılaşmanın genelinde hücuma yönelik bir oyun tercih ettiği için seyir zevki yüksek bir mücadele ortaya çıktı. Karşılaşmanın bazı bölümlerinde Sivas Belediyespor, bazen de Hatayspor´un net pozisyonları vardı. İlk yarı 0 ? 0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Hatayspor başladı. Bu bölümlerde ev sahibi takım daha etkili görünen taraf oldu. Sivas Belediyespor ise savunmada boş alan bırakmayacak şekilde kontrollü bir oyun ile bulduğu boş alanları değerlendirmeye çalıştı. Her iki takımın da gol atma ihtimalinin yüksek olduğu mücadelede, oyuncuların son vuruşu hedefini bulmadı.

Karşılaşmanın 90 dakikası 0 ? 0 sona erdi. Sivas Belediyespor, bu sonuçla sezonun 6. maçında grubun iyi bir kadrosu olan takımı Hatayspor karşısında 1 puanın sahibi oldu. Belediyespor, bu sonuçla sıralamada 9 puana sahip 4 takım arasında 7. sırada yer aldı.

/resimler/2017-10/3/1836442214816.jpg

/resimler/2017-10/3/1837067527654.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER