Gündem

Rengifo bilmecesi

Rengifo bilmecesi

Rengifo bilmecesi
24-06-2013 16:44


OĞUZHAN SARZEP

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Sivasspor’da, takıma dahil olacak isimler merak konusu olmaya devam ediyor.

Teknik Direktör Roberto Carlos’un direktifleri doğrultusunda gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında futbolcu arayışlarını sürdüren kırmızı-beyazlı yönetim, yeni sezon renklerine katacağı isimleri sır gibi saklıyor.

Özellikle Nijeryalı golcü Michael Eneramo’nun takımdan ayrılmasıyla birlikte forvet hattına yapacağı takviyede ince eleyip, sık dokuyan Yiğidolarda Hernan Rengifo bilmecesi yaşanıyor.

Peru Ligi takımlarından Torneo Descentralizado forması giyen ve bir süredir adı Sivasspor ile anılan 30 yaşındaki golcünün kırmızı-beyazlı kulübe gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Peru basını, golcü oyuncunun Sivasspor ile her konuda anlaşmaya vardığı belirtirken, Sambacının birkaç gün içerisinde Türkiye’ye gelerek 3 yıllık sözleşme imzalayacağı tartışılıyor.

Descentralizado’da forma giydiği 9 maçta, 5 gol kaydeden ve hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran golcü ile ilgili, kırmızı-beyazlı yönetimin birkaç gün içerisinde açıklama yapması bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER