Gündem

Yiğido´da, Galatasaray Hazırlıkları Sürüyor

Yiğido´da, Galatasaray Hazırlıkları Sürüyor

Yiğido´da, Galatasaray Hazırlıkları Sürüyor
19-11-2013 16:47


SPOR SERVİSİ

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleşen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. Çift kale maçla sona eren idmana, ülkelerinin milli takımlarının kadrosunda yer alan Aydın Karabulut, Cihan Özkara ve Rafik Djebbour katılmadı. Sakatlığı süren John Utaka ise takımdan ayrı çalıştı.

Carlos, antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, her maçta olduğu gibi Galatasaray karşısında da oyun karakterlerini sahaya yansıtacaklarını söyledi.

Sol kanat oyuncusu Ziya Erdal'ın sarı kart cezası nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyeceğini belirten Carlos, sol kanatta Eren Aydın'ı oynatmayı düşündüklerini ancak son kararı maç günü vereceklerini kaydetti.

Galatasaray karşısında galibiyeti hedeflediklerini dile getiren Carlos, 'Bütün hayatım galibiyetle geçti' ifadesini kullandı.

Takım kaptanı Kadir Bekmezci ise ligdeki iyi gidişatlarını sürdürmek istediklerini belirtti. Galatasaray maçında güzel futbol oynayıp İstanbul'dan puan veya puanlarla dönmek istediklerini aktaran Bekmezci, pozitif ve iyi futbol oynamaları durumunda istedikleri sonucu alacaklarına inandığını söyledi.

Savunma oyuncusu Ümit Kurt ise son 5 haftadır çok iyi oynadıklarını, performanslarının yükseldiğini ve bunu da skora yansıttıklarını belirterek, Galatasaray maçından en iyi sonuçla ayrılmak istediklerini dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER