Gündem

2. Etap Kampı Başladı

2. Etap Kampı Başladı

2. Etap Kampı Başladı
04-01-2014 15:15


OĞUZHAN SARZEP

Sivas Dört Eylül Belediyespor, ikinci etap kampı için Antalya’ya gitti. Yaklaşık iki haftalık birinci etap kampını Sivas’ta tamamlayan üçüncü lig temsilcimiz, 19 Ocak 2014 tarihinde oynayacağı Derince Belediye spor maçına kadar hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek.

Teknik Direktör Alaeddin Çiçek, ‘Kadromuzu yıl boyunca taşımak amaçlı kurduk. Oyuncularımızın performanslarının iyi olması ve başka kulüpler tarafından takıp ediliyor olması bizim için sevindirici bir olaydır. Devre arası transfere çok sıcak bakmıyorum. Zaman ne gösterecek bilmiyorum’ dedi.

Antalya kampında bir turnuvaya katılacaklarını belirten Çiçek, turnuvanın lig bitmeden 1 ay önce planlandığını ifade etti. Hazırlık maçı tarzında bir turnuva olacağını belirten Çiçek, turnuvanın dışında bir veya iki de hazırlık maçı yapacaklarını söyledi. Kamptaki turnuvanın 07 – 12 Ocak tarihlerinde düzenleneceğini ifade eden Çiçek, Antalya kampını en iyi şekilde değerlendireceklerini belirterek, ligin ikinci yarısına 19 Ocak’ta oynayacakları Derince Belediye spor maçını kazanarak lige iyi başlamak istediklerini söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER