Gündem

Eğitimin Destekçisiyiz

Eğitimin Destekçisiyiz

Eğitimin Destekçisiyiz
07-04-2014 17:39


MUSTAFA IŞIK

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Atatürk İlkokulu idarecileri ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Ziyarette Okul Müdürü Zeki Saygın, Müdür Yardımcısı Murat Sönmez ve öğrenciler hazır bulundu.

Okul Müdürü Zeki Saygın, İl Özel İdaresi`nin Sivas`ta eğitimin kalitesinin artırılmasına büyük katkı sunduğunu ifade ederek, idarenin eğitimin fiziki şartlarını iyileştirmeye yönelik yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi. Önceki yıl uygulanan SEKAP Projesi kapsamında Sivas İl Özel İdaresi ile Atatürk İlk Okulunun kardeş okul olarak seçildiğini hatırlatan Saygın, proje çerçevesinde İl Özel İdaresi´nin okulun belirlenen ihtiyaçlarına katkıda bulunduğunu söyledi.

Saygın, ?Proje uygulanmaya başladığı günden bu yana okul yönetimi olarak İl Özel İdaresi ile güzel diyaloglarımız oldu. İl Özel İdaresi Sekreteri Sayın Salih Ayhan başta olmak üzere kardeş kurumumuzun çalışanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.? dedi.

Genel Sekreterimiz Salih Ayhan ise, İl Özel İdaresi`nin eğitim yatırımlarına büyük pay ayırdığını ifade ederek, her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim projelerine ara vermeden devam edeceklerini söyledi. Atatürk İlkokulu yöneticileri ve öğrencilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Ayhan, "Ülkemizin geleceğine yön verecek gençlerin topluma kazandırmasında emeği geçen değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." İfadesini kullandı.

Ziyaretin sonunda Okul Müdürü Zeki Saygın tarafından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan´a plaket takdim edildi. Ayhan´da öğrencilere kişisel eğitim seti ile idaremiz tarafından bastırılan yayınlardan hediye etti.

?İNŞALLAH İLİMİZ SPOR ALANINDA DAHA İYİ NOKTALARA GELECEK.?

Öte yandan Ahmet Ayık Spor Lisesi Okul Yönetimi de İl Özel İdaresi Genel sekreterliğini ziyaret etti. Okul Müdürü Şeref Çetindağ, Müdür Yardımcısı Metin Karabulut ve öğrencileri makamında kabul eden Ayhan, okulun halter, judo, güreş wuşhu, voleybol ve atletizim dallarında başarı elde eden sporcularını kutladı.

Okul Müdürü Şeref Çetindağ, spor lisesi olarak öğrencilere en iyi eğitimi vermeye çalıştıklarını ifade ederek, şehrimizde başarılı sporcu çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İl Özel İdaresi´nin spor etkinliklerini yakından takip ettiklerini dile getiren Çetindağ, ?İl Özel İdaresi Spor Kulübüne de çalışmalarında başarılar diliyorum.? dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette; sporun önemine değinen Ayhan, ?İlimizde spor branşlarında başarılar elde edilmesi gerçekten çok önemli. Kurum olarak bizler de gerek spor kulübümüz aracılığıyla gerekse diğer kulüplere destek olarak çeşitli branşlarda ilimiz sporuna katkı sunmaya çalışıyoruz. İnşallah ilimiz spor alanında daha iyi noktalara gelecek.? İfadesini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER