Gündem

Ordu Sivas El Ele

Ordu Sivas El Ele

Ordu Sivas El Ele
12-11-2013 16:55


İRFAN ÖZŞEKER

Sivas-Ordu arası dostluk köprüsü kurulması yönünde ilk adım atıldı.

Ordu Tuhafiyeciler ve Züccaciyeciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Demirkol ile Kahveciler ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Kokmaz, esnaf ve sanatkârlar Odaları Birliğini ziyaret etti. Birlik Başkanı Beşir Köksal ile görüştüler.

Ziyarete konuşan Ordu Tuhafiyeciler ve Zücaciyeciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Demirkol Ordu-Sivas arasında güzel dostlukların olduğunu söyledi.  Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği başkanı Beşir Köksal’ı ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Demirkol, esnafa güzel hizmetlerinden dolayı Köksal’a teşekkür etti. Demirkol, Sivas’ı çok sevdiğini, oğlunun da Cumhuriyet Üniversitesinde okuduğunu belirterek, daha sık geleceğini kaydetti. Demirkol, Karadeniz bağlantı yolunun faaliyete geçmesi ile birlikte Sivas halkını da memleketlerine beklediklerini vurguladı.

Kahveciler Kıraathaneciler Büfeciler Federasyonun da bir dönem Sesob Başkanı ve aynı zamanda Sivas Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Beşir Köksal ile birlikte çalıştıklarını dile getiren Ordu Kahveciler ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Kokmaz,  kendisini çok sevdiklerini söyledi. Köksal’ın esnaf teşkilatına güzel hizmetleri olduğunu bundan da gurur duyduklarını dile getiren korkmaz, en kısa zamanda Ordu’ya beklediklerini de sözlerine ekledi.

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Ordu oda başkanları ile geçmişe dayanan güzel dostlukları olduğunu belirterek, ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür etti. Karadeniz yolunun yapılması ile Ordu-Sivas arasındaki mesafenin de kısalacağına vurgu yapan Köksal, ‘ Mesafenin kısaltılması ile birlikte iki il arasındaki dostluklar da daha da artacaktır. Başkanlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. En kısa zamanda Ordu ilimize ziyaretimizi de yapmak istiyoruz’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER