Gündem

Boyraz’dan 1 Mayıs Mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla açıklama yapan Sivas Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Metin Boyraz, “İş sağlığı, güvenliği ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi, toplumsal refahın temel taşlarından biridir. Bu konuda toplumun tüm kesimlerinin ortak gayret ve dayanışma içinde olması son derece önemlidir” dedi.

Boyraz’dan 1 Mayıs Mesajı
01-05-2024 12:20
SİVAS

Erdem TAHILLIOĞLU 

Sivas Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Metin Boyraz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Boyraz açıklamasında 1 Mayıs’ın işçi sınıfının ve sınıfsız bir toplumun kurulmasına yönelik mücadelenin sembolü olduğunu aktararak, “Emek ve Dayanışma Günü olarak kutlanan 1 Mayıs, dünya genelinde işçiler ve emekçiler tarafından birlik, dayanışma ve haksızlıklara karşı mücadelenin vurgulandığı önemli bir gündür” dedi.

İşçilerin hak ve emeklerinin, özenle korunması ve saygı gösterilmesi gereken bir değer olduğunu ifade eden Başkan Boyraz, “İş sağlığı, güvenliği ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi, toplumsal refahın temel taşlarından biridir. Bu konuda toplumun tüm kesimlerinin ortak gayret ve dayanışma içinde olması son derece önemlidir” diye konuştu.

Son olarak SMMMO Başkanı Boyraz mesajında, 1 Mayıs'ın, çalışma barışını güçlendirmesi, dostluk ve dayanışmayı artırması, birlik ve beraberliği pekiştirmesi yönünde temennilerini ileterek, “Tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü içtenlikle kutluyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER