Gündem

Bal´da Heyecan Başlıyor

Bal´da Heyecan Başlıyor

Bal´da Heyecan Başlıyor
17-01-2014 15:58


OĞUZHAN SARZEP

İkinci yarı hazırlıklarına Nevşehir ve Sivas´ta yaptığı idmanlarla sürdüren Zara Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda yarın Sorgun Belediyespor ile karşılaşacak. Sorgun İlçe Stadyumu´nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 13:30.

Sorgun Belediyespor karşılaşma öncesi Sivas´ta yaptığı antrenmanlarla hazırlanan Zara temsilcisinde Kulüp Başkanı Erdoğan Döner sezonun ikinci yarısı için camia ve taraftarlara umut dolu açıklamalar yaptı. Başkan Döner açıklamasında şunları söyledi.

?TFF BAL ligi 4.grupta ilk yarıyı 33 puanla lider tamamlayan ekibimizin ikinci yarıda da aynı başarıyı göstereceğinden hiç bir şüphem yoktur.Yönetim anlamında olsun,teknik heyet ve futbolcu bazında olsun çok iyi bir birliktelik sağlamış güzide bir topluluktan oluşmaktayız.Bu birlikteliğimiz de müsabakalara pozitif yansıyor.Yönetim Kurulu olarak ortak karar alma ve uygulama anlamında ilk yarıda çok büyük bir hata yapmadık.Kararlarımız ve uygulamalarımız hep yerinde oldu.Ligin ikinci yarısına hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Sorgun Belediyespor müsabakasıyla başlayacağız.Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmayı arzuluyoruz.19 Ocak´ta başlayacak sezonun ikinci yarısının Türk futbolu ve kulübümüze,her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza başarılar getirmesini temenni ediyor,teknik Heyet ve futbolcu kardeşlerimin gözlerinden öpüyorum.Başarı her zaman başaracağım diyenlerin olacaktır.?dedi.

İYİ BİR ZARASPOR İZLEYECEKLER

Zara Belediyespor Kulübü İkinci Başkanı Ergüder Sümbüloğlu Hafta sonu Sorgun´da oynanacak olan karşılaşmayla ilgili hedeflerinin ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak olduklarını söyledi. Sümbüloğlu, ?Ligin ilk yarısını sezon başı istediğimiz gibi bir yerde tamamladık. Daha iyi olamaz mıydı. Elbette olurdu. İlk yarıda kaybettiğimiz 6 puanı nazar boncuğu olarak görüyoruz. İkinci yarıda bunları telafi edeceğimizi düşünüyorum. Devre arası takviye konusuna çok fazla sıcak bakmadık. Bize ilk yarıda bu başarıyı yaşatan futbolcularımızla devam kararı aldık. Bunu da futbolcularımızla bir toplantı yaparak anlattık. Hafta sonu grubumuzda ikinci sırada yer alan Sorgun Belediyespor ile deplasmanda oynayacağız. Sorgun Belediyespor´u grubumuzun güçlü takımlarından biri olarak görüyorum. Biz diğer maçlarımıza nasıl hazırlanıyorsak bu maçada öyle hazırlandık. Ekstra bir çalışma yapmadık. Futbolseverlerin 19 ocak pazar günü İyi bir Zaraspor izleyeceğine inanıyorum. Bizim hedefimiz kazanma alışkanlığımızı sürdürmek ve sahadan 3 puanla ayrılmak. Futbolcularımıza sonuna kadar güveniyorum.? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER