Gündem

Adım Adım 1. Lige

Adım Adım 1. Lige

Adım Adım 1. Lige
09-04-2014 16:51

İRFAN ÖZŞEKER

Geçtiğimiz sezon 1. Lig’den 2. lige düşen Dört Eylül Belediyespor Erkek Voleybol Takımı bu sene mücadele ettiği 2. Lig Erkekler B grubunu 4. bitirerek Yarı Final müsabakalarında oynama hakkı kazandı.

Ankara’da başlayan Yarı Final müsabakalarında 2 maç oynayan Dört Eylül Belediyespor bu maçlardan bir galibiyet bir mağlubiyet aldı.

Yarı Final müsabakalarında ilk maçını Şahinbey Belediyespor ile oynayan Dört Eylül Belediyespor Erkek Voleybol Takımı bu karşılaşmayı 3 – 1 kaybetti. İkinci maçını İzmir Temsilcisi Bornova Anadolu Lisesi ile oynayan temsilcimiz bu maçı 25-20, 26-24, 25-20 lik skorlarla 3 – 0 kazanmasını bildi. Temsilcimiz Dört Eylül Belediyespor Yarı Final Müsabakalarında son maçını Düzce Belediyespor ile oynayacak. Kırmızı – mavililer bu maçı kazandığı takdirde Final Müsabakalarında oynamaya hak kazanacak. Belediyespor’un grubundan çıkacak olan 2 takım diğer gruptan gelen iki takım arasında oynanacak Final Müsabakalarında 2 takım Acıbadem Voleybol 1. Ligi’ne çıkmaya hak kazanacak.

Dört Eylül Belediyespor Erkek Voleybol Takım Antrenörü Levent Zoroğlu tekrardan özledikleri 1. lige çıkmayı istediklerini söyledi. Zoroğlu 1. lige çıkarak yeni yönetime de hoş geldin hediyesi vermek istediklerini ve tüm Sivas’a bu mutluluğu yaşatmayı istediklerini ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER