Gündem

?Kardeşlik Projemize Destek İstiyoruz ?

?Kardeşlik Projemize Destek İstiyoruz ?

?Kardeşlik Projemize Destek İstiyoruz ?
09-02-2014 19:36


Fitne durumlarında yapılacak şey, iş birliği ve beraberliği artırmaktır. Bölünerek güçlenilmez. Bütün millet, AK Parti'ye yanaşsa, AK Parti ile birlik olsa, Türkiye üzerinde oyun oynamak isteyenlerin de planlarını, oyunlarını boşa çıkarırız'

KEMAL ÇAĞLAYAN

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz hafta sonu Sivas’taydı.

Karayolu ile Sivas’a gelen ve ilçelerde düzenlenen aday tanıtım törenlerine katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz,son günlerde hükümet ve AK Parti’ye yönelik düzenlenen senaryolarla ilgili görüşlerini dile getirdi.

Yıldızeli İlçesinde düzenlenen Belediye Başkanı aday tanıtım töreninde görüşlerini dile getiren Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ‘Fitne durumlarında yapılacak şey, iş birliği ve beraberliği artırmaktır. Bölünerek güçlenilmez. Bütün millet, AK Parti'ye yanaşsa, AK Parti ile birlik olsa, Türkiye üzerinde oyun oynamak isteyenlerin de planlarını, oyunlarını boşa çıkarırız' dedi.

AK Parti iktidarı döneminde yapılan çalışmaları da  anlatan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz  ülke ekonomisinin istikrarının birlik ve birliktelik sayesinde devam edeceğini söyledi.

Yılmaz ‘Eğer AK Parti iktidarı giderse bilin ki geçmiş günlerle yüzleşmek imkansız değil' dedi

KARDEŞLİK PROJESİ

Yıldızeli Belediye Başkan Adayı Mustafa Arda’nın tanıtım toplantısının ardından görüşlerini dile getiren Milli Savunma Bakanı İsmet  Yılmaz,Van'ın Saray ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan 3 askere Allah'tan rahmet ve ailelerine başsağlığı, yaralanan 18 askere ise acil şifalar diledi.

Ateşin düştüğü yeri yaktığını, söylenecek hiçbir sözün acıları hafifletmeyeceğini dile getiren  Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz , 'Allah bir daha böyle bir acıyı hiç kimseye göstermesin. Ateş düştüğü yeri yakar. Kardeşlik ve Milli Birlik Projesi ne kadar gerekli, bunu buradan anlıyoruz. Bu sürecin ne kadar doğru olduğunu, geçen süreçte bir şehit vermemiş olmamızdan anlıyoruz. Kardeşlik projemizin tamamlanması için milletimizden destek istiyoruz' diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER