Gündem

Çiçekler Paraya Dönüşecek

Çiçekler Paraya Dönüşecek

Çiçekler Paraya Dönüşecek
10-04-2014 15:48


KEMAL ÇAĞLAYAN / ÖZEL HABER

Çiçekler para olup, mağdurlara destek olacak.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, seçimin ardından kendisine ve belediye başkan yardımcılarına gönderilen çiçeklerin para olarak değerlendirileceğini ve Hayat Ağacı vasıtasıyla mağdurlara verileceğini söyledi.

GÖNDERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Göreve başladığı andan itibaren kendisine çiçek gönderenlere teşekkür ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Sami Aydın, çiçeklerin paraya dönüştürüleceğini ve mağdurlara destekte kullanılacağını gazetemize açıkladı.

Başkan Aydın gazetemize şunları söyledi.

‘Sivas halkına çok teşekkür ederim. Seçimin ardından ziyaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Gerek şehir merkezinde ve il genelinde bulunan gerekse başka illerde bulunan Sivaslıların şahsıma gösterdikleri ilgi beni duygulandırdı. Sivas’ın ve Sivaslıların beklentisi çok büyük, bu beklentiye hizmetlerimizle cevap vereceğiz. Hafta sonuna kadar ziyaretler devam edecek. Önümüzdeki haftadan itibaren ise çalışmalar başlayacak. Ziyaretime gelen, çiçek gönderen herkese teşekkür ediyorum. Gönderilen çiçekleri hayır için kullanacağız’ dedi.

HAYAT AĞACINA VERİLECEK

Belediye Başkanı Sami Aydın, gerek kendisine gerekse başkan yardımcılarına gönderilen çiçeklerle ilgili olarak çiçekçilerle bir anlaşma yapacağını ve bu çiçeklerin paraya dönüştürülerek Hayat Ağacına bağışlayacağını, Hayat Ağacına verilecek paranın mağdurlara destek olacağını da sözlerine ekleyerek ‘ Çiçeklerde bir hizmet olarak geri dönecektir. Cuzi miktarda da olsa mağdurlarımızı sevindirmiş olacağız’ dedi.

TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 169. YILI MESAJI…

Öte yandan Belediye Başkanı Sami Aydın Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıldönümü sebebi ile kutlama mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Mimar Sami Aydın, ‘Türk Polis Teşkilatı’nın 169. yaşını en içten duygularla kutluyorum’ dedi.

Başkan Aydın; ‘Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169’uncu yılını kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Türk Polis Teşkilatımız, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için asli görevlerini tam anlamıyla yerine getirdiği gibi, bundan sonra da milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yerine getirmeye devam edecektir. Vatanı için, milletimizin birlik ve beraberliği için canını ortaya koymaktan çekinmeyen, çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren Emniyet Teşkilatımız, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmektedir’ dedi.

Başkan Aydın; ‘Bu duygu ve düşüncelerle, görevini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum, vazifesi başında olan emniyet teşkilatımızın her kademedeki çalışanlarına aileleri ile birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER