Gündem

Paşabahçe Aydınlanıyor

Paşabahçe Aydınlanıyor

Paşabahçe Aydınlanıyor
24-04-2014 17:26


MUSTAFA IŞIK

Paşabahçe’ye Sami Aydın’ın eli değdi.

Sivas’ın önemli mesire yerlerinden birisi durumunda bulunan Paşabahçe yolundaki sıkıntı ortadan kalkacak. Belediye Başkanı Sami Aydın yapımı planlanan yeni yolun yazla birlikte devreye sokulacağı müjdesini verdi

YOL İÇİN ORTAK ÇALIŞMA

Paşabahçe’yi Sivas’a bağlayan yolun yetersizliği nedeniyle yıllardan beri sıkıntı yaşandığını ve bu sıkıntıların ortadan kaldırılması için çalışmaların başlatıldığını belirten Belediye Başkanı Sami Aydın, yeni yolla ilgili tüm sorunların ortadan kalkması amacıyla tüm kurum ve kuruluşlarla ortak hareket ettiklerini söyledi.

Vali Âlim Barut ile yapımı devam eden yeni yolu inceleyen Belediye Başkanı Sami Aydın kamulaştırmaları tamamlan yolun bir an önce yapılacağını belirtti. Yolun sadece Paşabahçe’yi Şehre bağlayan bir yol almadığını aynı zamanda gurup yolu olduğunu belirterek; 'Biz Sivas’ın tüm sorunlarının çözümünü bir şekilde sağlamak için varız. Bu yaz bu yolun yapılması şart. İşin takibindeyiz bu sezon bu yolu Sivas’ın hizmetine açacağız' dedi. 

İncelemeye Vali Barut ve Başkan Aydın'ın yanı sıra İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, Belediye Başkan Yardımcısı Abrurrahim Ceyhan, Orman İşletme Müdürü Mahmut Tülay ve Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile yüklenici firma sorumluları katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER