Gündem

Carlos´un Bize Bakış Açısı Çok İyi

Carlos´un Bize Bakış Açısı Çok İyi

Carlos´un Bize Bakış Açısı Çok İyi
13-11-2013 17:24


OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

A2 Ligi 6. grupta yer alan ve liderliğini sürdüren Sivasspor A2 takımı bu sezon gösterdiği performansla büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

Sivasspor A2 takım antrenörü İbrahim Yiğit gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Sezon başında Evren Otyakmaz ile birlikte alt yapının başına getirildiklerini kaydeden İbrahim Yiğit, Enver Otyakmaz ile birlikte uyum içinde çalıştıklarını ve Sivasspor'un başarısına katkıda bulunmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Ligde çok iyi gittiklerini belirten Yiğit, 'İyi futbol oynuyoruz karşılığını da alıyoruz. Yenilebiliriz de galip de gelebiliriz ama felsefemiz iyi futbol oynamak. İyi futbolcularımız var inşallah alt yapıyı iyi yerlere getireceğiz. Amacımız alt yapıdaki futbolcularımızı belirli bir seviyeye getirip A takıma futbolcu verebilmek. A takımı da 2-3 tane futbolcu verebilirsek en büyük başarı bizim için bu' dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ile uyum içinde çalıştıklarını belirten Yiğit, 'Roberto Carlos'un bize bakış açısı iyi futbolcularımızla ilgileniyor. Antrenmanlara geliyor. Maçlarımızı da yardımcıları takip ediyor' diye konuştu.

Yiğit, U17 takımının da ligde liderliğinin devam ettiğini ve U17 takımından da A2 takıma zaman zaman oyuncu alıklarını ve yeni sporcular yetiştirmeye devam ettiklerini söyledi.

Sivasspor A2 takımı 8. haftası geride kalan ligde 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alırken, 12 gol atıp, 7 gol yiyerek 17 puan ile lider durumda.

Sivasspor A2 takımı 18 Kasım 2013 Pazartesi günü Sivas Dört Eylül Belediyespor ile karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER