Gündem

Kürşat Ergün; ?Sivas´ımıza Hayırlı Olsun?

Kürşat Ergün; ?Sivas´ımıza Hayırlı Olsun?

Kürşat Ergün; ?Sivas´ımıza Hayırlı Olsun?
31-03-2014 17:19


HABER MERKEZİ

Ergün, ?2014 Yerel Seçimleri nihayete ermiş ve AKP adayı Sami Aydın seçimlerin galibi olmuştur. Kendisini tebrik ediyor başarılar diliyorum. Halkın kararını Yüce Yaradan´ın takdiri olarak görüyor ve saygı ile karşılıyoruz.

Bu şehirde doğmuş ve doymakta olan ve nasip olursa bu şehirde hayatını tamamlayacak birisi olarak şehrimin sıkıntılarını bilmemin avantajı ile önce profesyonel bir kadro oluşturduk ve daha sonra bu şehrin sorunlarını ortaya koyarak çözüm önerilerimizi(projelerimizi) hazırladık. Şükürler olsun tüm projelerimiz takdir topladı ve diğer adaylara da birçok noktada ışık oldu. Yoğun ve profesyonel bir kampanya yürüttük. Ancak istediğimiz sonucu alamadık. Elbette bunun çeşitli nedenleri konuşulabilir veya tartışılabilir. Sonuç ne olursa olsun ekip olarak bu şehre bir anlayış kazandırdık.

Sivas`ta yerel seçimlerin karalama ve yıpratma ortamından çıkararak Projelerin konuşulduğu bir seçim dönemine önayak olduk. Projelerini açıklayan ilk kadro olduk ve tüm adaylara örnek olduk. Bizden sonra adaylarımızda proje hazırlamak ve halka sunmak durumunda kaldı. Şükürler olsun Seçim anlayışımıza yeni bir boyut kazandırmanın mutluluğunu yaşadık.

Adaylığımız süresince yapılan yanlışlıkları ortaya koymak dışında ortamı gerici, aşağılayıcı veya mesnetsiz iftira türünde her söylem ve eylemden kaçındık. Bu şehre hizmet etmek isteyen her adaya ve kadrolarına saygı duyarak bir seçim kampanyası yürüttük.

Artan bir çalışma temposu ile halkımızın da teveccühünün sürekli arttığı bir dönem geçirdik. Her ne kadar sandığa yansımasa da Halkımızın büyük bir teveccühüne şahit olarak bu süreci tamamladık.

Çalmadık Kapı Sıkılmadık el bırakmamak için çalıştık. Gündüz oturmadık, gece uyumadık. Şehrimizin sorunlarını tespit ettik ve kurtuluş reçetesini hazırladık. Bu bilgi birikimi ile şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Seçimleri kazanan Sami Aydın Beyin görev süresi boyunca yaptığı her olumlu çalışmada destekleyeceğimiz gibi her yanlışlığı da dile getireceğiz. Sivas´ımızın geri kalmışlığına son vermek adına, şehrimizin büyümesi adına her çalışmaya katkı sunacağımızı ve destekleyeceğimizi ifade etmek istiyorum.

Seçim sonuçlarının önce Sivas´ımıza, Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını diliyor Saygılar sunuyorum? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER