Gündem

Uçar ve Mursal Milli Oldu

Uçar ve Mursal Milli Oldu

Uçar ve Mursal Milli Oldu
10-04-2014 13:19


SPOR SERVİSİ

Milli Takımlar izleme heyeti tarafından oluşturulan Spor Toto 3.Lig Karması, Antalya'da üç maç yaptı.

Dört Eylül Belediyespor’un başarılı oyuncusu Murat Uçar ile defans oyuncusu Melih Mursal milli takım ile hazırlık maçına çıktılar.

Milli Takım antrenörleri tarafından Spor Toto 3.Lig'deki üç grupta yer alan takımlardan oyuncuların seçildiği karmaya, bu ligde hali hazırda oynayan milli oyuncular dahil edilmedi. 40 ayrı takımdan seçilen ve yaşları 17 ile 22 arasında değişen toplam 75 oyuncunun olduğu Spor Toto 3.Lig Karması 6 ayrı takıma bölündü.

Maçlar Antalya'da Titanic Deluxe Belek Otel sahasında oynandı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de, yeni bir uygulama şeklinde düzenli olarak belli dönemlerde yapılacak Spor Toto 3. Lig Karması müsabakalarını da takip etti.

A Milli Takım Maç İzleme Antrenörü Adnan Örnek, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce PTT 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig'de oynayan oyunculardan oluşturulan karma takımların bu sefer de 3. Lig takımlarından oluşturduklarını söyledi. Örnek, bu ligde mücadele eden yaklaşık bin 500 sporcu arasından 78 oyuncuyu kampa davet ettiklerini belirtti.

Bu organizasyonu geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını dile getiren Örnek, amaçlarının daha çok oyuncuyu izlemek ve oyuncuları milli takımla tanıştırmak olduğunu ifade etti. Oyuncuların bu tür kamplarla performanslarının daha da arttığını vurgulayan Örnek, bu organizasyonla liglerin kalitesinin artmasını hedeflediklerini vurguladı.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından başlatılan bu yeni uygulama, bu yılın Ocak ayında yine Antalya'da PTT 1.Lig'de ve Spor Toto 2.Lig'de oynayan oyuncuların oluşturduğu karmalarla yapılmıştı.

1.MAÇ:

Beyaz Takım: 1-Hayrullah Mert Akyüz, 2-Tugay Kırcalı, 3-Akın Alkan, 4-Kaan Dorak, 5-Melih Mursal, 6-Melih Vardar, 7-Tuğay Adamcıl, 8-Nurettin Çağlar, 9-Ahmet Sarı, 10-Emre Yüce, 11-Himmet Ertürk

Yedekler: 12-Hüseyin Bilge, 13-Gökhan Açıkgöz, 14-Erhan Kara, 15-Abdülkadir Parmak, 16-Ömer Keskin, 17-Sefa Narin

Kırmızı Takım: 1-Ferdi yalçın, 2-Aykut Duran, 3-Semih Beyazlı, 4-Gökhan Payal, 5-Bilal Kılıç, 6-Maksut Taşkıran, 7-Murat Uçar, 8-Cihan İlkme, 9-Emre Gemici, 10-Önder Akdağ, 11-Canberk Özdemir

Yedekler: 12-Mert Göktepe, 13-Oğuzhan Azgar, 14-Mehmet Bağlı, 15-Hüseyin Çıray, 16-Şahin Şafakoğlu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER