Gündem

?Tüm İlçenin Belediye Başkanı Olacağım?

?Tüm İlçenin Belediye Başkanı Olacağım?

?Tüm İlçenin Belediye Başkanı Olacağım?
23-03-2014 17:11


Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Çuhadaroğlu ‘Partizanlık yapmayacağım. Kapım herkese açık olacaktır. Vazifeyi ehline vereceğim. Emanete sahip çıkacağım. Şehremini (belediye) makamını en güzel şekilde temsil edeceğim. Ben sadece bana oy verenlerin belediye başkanı değil, tüm ilçenin belediye başkanı olacağım’

HABER MERKEZİ

Saadet Partisi Hafik Belediye Başkan adayı Selahattin Çuhadaroğlu, yerel seçimler öncesi iddialı konuştu.

Hafik İlçesinin makus kaderini değiştirmek için aday olduğunu dile getiren Çuhadaroğlu ‘Partizanlık yapmayacağım. Kapım herkese açık olacaktır. Vazifeyi ehline vereceğim. Emanete sahip çıkacağım. Şehremini (belediye) makamını en güzel şekilde temsil edeceğim. Ben sadece bana oy verenlerin belediye başkanı değil, tüm ilçenin belediye başkanı olacağım’ dedi.

İLKELERİM

Göreve geldiği zaman yapacakları hakkında görüşlerini dile getiren Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Selahattin Çuhadaroğlu ‘ Önce insan. Hafikliye kol kanat olacağım. Partizanlık yapmayacağım. Kapım herkese açık olacaktır. Vazifeyi ehline vereceğim. Emanete sahip çıkacağım. Şehremini (belediye) makamını en güzel şekilde temsil edeceğim. Ben sadece bana oy verenlerin belediye başkanı değil, tüm ilçenin belediye başkanı olacağım. Özel ve şahsi gayretlerimle, özellikle Hafik dışında yaşayan müteşebbis hemşerilerimle beraber olup güzel ilçemize hizmet vermeye gayret edeceğim. Bu ilkeler doğrultusunda şu hizmetleri yapmayı vaad ediyorum’ dedi.

PROJELERİ

Hafik İlçesine yapacağı projelerle ilgili de görüşlerini dile getiren Belediye Başkan Adayı Selahattin Çuhadaroğlu ‘2015 yılına kadar özen barajından getirilerek ilçemize verilen suyun artıma tesisinin yapılmasını hızlandıracağım. Bayan ve erkeklere hamam yapacağız. Mevcut oteli restore ederek kullanır hale getirip ihtiyacı karşılayacağım.

Modern bir şekilde ekmek fırını yaptıracağım. Kapalı ve sundurmalı bir Pazar yeri yapılacaktır. Müstakil yeni bir belediye binası yaparak ihtiyaca göre eski belediye binalarını değerlendireceğim. Hafik gölü çevresinde mevzii imar planları yaptırarak özel sektöre villa evler yapılmasını sağlayacağım. Çayboyu mahallesinde veya uygun yerlerde Tokiyle görüşerek Sosyal konutlar yapılmasını sağlayacağım.

Eski belediye binasının arkasındaki mevcut parkı başka bir alana taşıyarak şehirlerarası terminal yapacağım. Osmanbey caddesi üzerindeki çirkin görüntünün düzelmesi, özellikle modern bir Hafik görüntüsünün meydana gelmesi için bu caddenin imarını yeniden düzenleyerek modern bir yapılaşmayı sağlayacağım. Modern bir Küçük Sanayi Sitesi kurulması için plan bazında ve arazi üzerinde çalışma yapacağım. Kapalı ve açık spor alanlarının kurulması için gayret göstereceğim.

Fatih-koç ve Günyamaç mahallelerine ek imar planları yaptıracak acilen altyapı hizmetlerinin yapılmasını sağlayacağım. Yeni park bahçe ve oyun alanları yapacağım.

Şehir plancısı veya İller Bankası mühendisleri tarafından Hafik imar planını incelettirerek Osmanbey Caddesine alternatif bir cadde olup – olmayacağını tespitini yaptıracağım.

Belediyemize ait meşru bir kum ocağı açılması için İl Özel İdaresi ile gerekli görüşmeleri yapacağım. Hafik Gölü kaçaklarının önlenmesi için DSİ – İl Çevre Müdürlüğü ve Orman Su ile İşbirliği yaptığım ve belgeleri elimde bulunan halende devam eden göl sıkıntısını gidermeye çalışacağım.

Haçlarardı mevkiinde 200 dönüm devlet arazisinin maliyeden belediyemize tahsis yolu ile alınmasına gayret edeceğim. Buraya güneş enerjisi kurarak ilçemize enerji kaynağı sağlayıp sağlanamayacağının fizibilitesini yaptıracağım.

Haçlar mevkiinde yine Maliyeden Belediyemize tahsisi yolu ile arsa temin edilmesine çalışıp buraya dubleks villalar veya bahçeli-tek katlı evler yaptırılmasına gayret göstereceğim.

Çay mahallesi ipsile caddesinin göle bağlanması yolunun genişletilmesi çalışmalarını yapacağım.

ÇUHADAROĞLU’NU TANIYALIM

1947 Hafik doğumlu. Emekli Hava Astsubayıyım. Lise mezunu. 2 yıl Eskişehir Hava Teknik Okullar Komutanlığında okuduktan sonra 1967’de mezun oldu. Eskişehir, Mardin, Bursa (Hava Motorlu Araçlar Komutanlığı), Ankara (Bakanlıklar), Kayseri ve Konya Hava Birliklerinin çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra, 1992 yılında emekli oldu. 1995 yılında memleketim olan Hafik’e gelerek aktif siyasete girdim. 2. dönem Doğruyol Partisi İlçe Başkanlığı yaptım. 1999 ve 2004 yılında Doğruyol Partisinin dağılmasından sonra Saadet Partisi saflarına katılarak ilçe başkanlığına getirildi. 2009 yerel seçimlerinde ise partim tarafından belediye başkan adayı gösterildi. Seçimleri kaybettiğimden dolayı tekrar ilçe başkanlığına seçildim. 2009 yerel seçimlerinde büyük bir başarı elde ettiğim için partisi tekrar 2014 seçimlerinde belediye başkanı adayı gösterdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER