Gündem

Yönetim Tanıştı

Yönetim Tanıştı

Yönetim Tanıştı
20-12-2013 17:11


Bu takım AK Parti Sivas İl yönetim takımıdır. Bu takım benim takımım değildir. Ben başkanım ama bu birlik ve beraberlik takımıdır"

MUSTAFA IŞIK

AK İl yönetimi tanıştı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından  listenin onaylanmasıyla birlikte görevine başlayan AK Parti İl yönetimi  İl Başkanı Ziya Şahin başkanlığında düzenlenen tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Sivas Büyük Otel`de düzenlenen programda il yönetim kurulu üyeleri tek tek kendilerini tanıttıktan sonra, İl Başkanı Ziya Şahin yönetim kurulu üyelerine yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda il yönetim kurulu üyeleri Başkan  Ziya Şahin tarafından çeşitli görevlere atandı.

Tanışma yemeğinde konuşan İl Başkanı Ziya Şahin Sivas`ın 5 yıl daha muhalefette kalma lüksünün olmadığını söyledi.

AK Parti Genel Merkez tarafından göreve getirildiğini hatırlatan Ziya Şahin, "Biz de sizleri bu sebepten görevlendirdik. Sivas 3 yüz 18 bin nüfuslu bir şehir. Bu 3 yüz 18 bin kişi arasından seçilmiş 100 kişi. Liste dışında kalmış çok kıymetli, emek vermiş, vermeye de devam edecek arkadaşlarımız var.  Burada ki arkadaşlarımız da çok kıymetli emek verecek zeki insanlar. Dolayısı ile toplumda seçilmiş hizmet beklenen insanlarsınız. Listeler oluşturulurken bizlere söylenen belirli kriterler vardı. O kriterler doğrultusunda buradaki insanları bir araya getirdik. Hem partimiz, hem ülkemiz, hem de Sivas bu listeden çok hizmet bekliyor" dedi.

Ziya Şahin, oluşturulan liste ile bir takım oyunu oynayacaklarını da belirterek, "Hepimiz partimizi ve Sivas`ı ileri götürmek için çalışacağız. Bu takım AK Parti Sivas İl yönetim takımıdır. Bu takım benim takımım değildir. Ben başkanım ama bu birlik ve beraberlik takımıdır" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER