Gündem

Hastaya Destek Olacaklar

Hastaya Destek Olacaklar

Hastaya Destek Olacaklar
23-02-2014 16:16


KEMAL ÇAĞLAYAN

Hastaya destek olacaklar.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Gökhan Gökçe, poliklinikler önündeki sıkıntıları gidermek ve hastaları muayene veya tetkiklerini yaptıracakları bölüme yönlendirmek amacıyla hastane bünyesinde Hasta Destek Ekibi kurduklarını söyledi.

Hasta Destek Ekibinin kurulmasıyla ilgili olarak görüşlerini dile getiren Prof.Dr. Gökçe? Rektörümüzün destek ve katkıları ile hastanemizde hasta destek ekibi oluşturuldu. Bu ekip, hastaneye gelen hastaların yönlendirilmesinde etkin olarak rol alacak. Bu ekip hastaneye gelen ve yardıma ihtiyacı olan hastalarımızın yardımına koşacak.

Hastalarımızın rahatı bizim için önemli. Bu konuda üniversite öğrencilerinden oluşan yaklaşık 20 kişilik bir ekip kuruldu. Şuanda uyum eğitimleri yapılıyor. İhtiyacı olan hasta ve hasta yakınlarına gerek yönlendirme gerekse karşılaştıkları bir sorunun çözümü ile ilgili olarak yardımcı olacaklar. Bu uygulamamız başladı ancak hastalarımız önümüzdeki günlerde bunu daha etkin olarak görecekler.?dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER