Gündem

Play-off perdesi aralandı

Play-off perdesi aralandı

Play-off perdesi aralandı
07-06-2013 15:44


KAAN KARAGUŞ

2 grup halinde toplam 10 takımın katılımıyla düzenlenen Amatör U-13 Ligi’nde normal lig etabı tamamlandı.

Çift devreli lig usulüne göre toplam 10 hafta üzerinden oynanan müsabakalarda gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar play-off mücadelelerine adlarını yazdırdı. Geçtiğimiz yıl Sağlıkspor’un şampiyonluğu ile tamamlanan ligde, takımlar play-off mücadelelerinde ilk sınavlarını verdi. Sivasspor ve 4 Eylül Belediyespor, 10 haftalık zorlu lig periyodunu nağmağlup tamamlayarak grup başı oldular. Ligi ikinci sırada tamamlayan İl Özel İdarespor ve Sağlıkspor ise play-off mücadelelerine adlarını yazdıran diğer iki takım oldu.

Şampiyonluk düğümünün çözüleceği play-off mücadelelerinde takımlar ilk sınavlarını verdi. Fuar Alanı Spor Parkı 1 Nolu sahada oynanan ilk randevuda 4 Eylül Belediyespor ile Sağlıkspor karşı karşıya geldi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve takımlar puanları paylaştı.

2 Nolu sahada oynanan diğer maçta ise Sivasspor ile İl Özel İdarespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Özel İdare ekibi karşısında 2-0 geriye düşen kırmızı-beyazlılar, ikinci yarı oyundaki üstünlüğü ele geçirdi ve sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.

Tek devreli lig usulüne göre 3 hafta üzerinden oynanacak play-off mücadelelerinde rakiplerine karşı üstünlük sağlayan takım bu yılın U-13 Ligi şampiyonu olacak ve ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER