Gündem

Bu Çocuklar Kimin?

Bu Çocuklar Kimin?

Bu Çocuklar Kimin?
27-09-2013 23:35


Yaşlı kadın, geçtiğimiz günlerde kucağında iki çocukla dilencilik yaparken objektiflerimize yakalanmıştı.

RUHİ DEMİR / ÖZEL HABER

Bu çocukları kim dilendiriyor?

Sivas’ta, İstasyon Caddesi üzerinde kucağındaki iki küçük çocukla dilencilik yaparken, vatandaşlara hakaret eden ve polis tarafından uyarılan yaşlı kadın, bu kez başka bir tartışma anında objektiflere yakalandı.

Yaşlı kadın ile genç bir kadın arasında yaşanan tartışmanın gelin-kaynana tartışması olduğu ileri sürülürken, hırçın tavırları ile dikkat çeken yaşlı kadın polisin tüm uyarılarına rağmen bir türlü susmak bilmedi. Genç kadına, ‘Şimdiye kadar aklın neredeydi, anaymış. İki aydır bu çocuklara ben bakıyorum’ şeklinde tepki gösteren yaşlı kadının bu sözleri, tartışmanın gelin-kaynana tartışması olduğu iddiasını doğrular nitelikteydi.

Eşinin cezaevinde olduğu iddia edilen genç kadının, çocuklarla dilencilik yapan yaşlı kadından şikâyetçi olduğu ileri sürüldü. Çevrede bulunan vatandaşların da hayretle izlediği olayda polis, her iki kadını da ekip otosuna bindirerek polis merkezine götürdü.

ÇOCUKLAR KİMİN?

Geçtiğimiz günlerde İstasyon Caddesi’nde objektiflerimize kucağında iki çocukla dilenirken yakalanan yaşlı kadın. Vatandaşların ‘niye çocukları dilenciliğine alet ediyorsun’ tepkisi üzerine hakaretler savurarak, uzaklaşmış vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaşlı kadını Büyük Otel arkasında yakalayarak uyarmıştı.

Son olayda çocuklarla ilgili yaşanan tartışmanın dikkat çekici olduğunu belirten vatandaşlar, polisin çocuklarla ilgili geniş çaplı soruşturma yapmasını istedi. Bu çocukların kime ait olduğunun tespit edilmesini isteyen vatandaşlar, böyle bir ortamda bu çocukların kalmasının sağlıklı olmadığını belirterek, ‘Devlet gerekirse bu çocukları koruma altına almalı’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER