Gündem

Demirgil, Aytak´ı Ziyaret Etti

Demirgil, Aytak´ı Ziyaret Etti

Demirgil, Aytak´ı Ziyaret Etti
25-02-2014 22:02


RUHİ DEMİR

Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi (SESKOMB) Başkanı Yüksel Demirgil, yeniden başkanlığa seçilen Elektrikçiler Odası Başkanı Sadi Aytak'ı ziyaret etti.

Kısa süre önce gerçekleştirilen genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Aytak’ı tebrik eden ve çalışmalarında başarılar dileyen Demirgil, ‘Sivas'ta faaliyet gösteren elektrikçilerin sıkıntılarının çözümü noktasında Başkan Sadi Aytak ve yönetim kurulu üyeleri önemli çalışmalara imza attılar. Bizde her zaman esnaf ve sanatkârlarımızın yanındayız. Tüm esnaf ve sanatkârlarımıza olduğu gibi elektrikçi esnaflarımızın da kredi ihtiyaçlarına karşılık vermek için elimizden gelen tüm imkânları seferber ediyoruz. Düşük faizli kredilerden yararlanmak isteyen esnaflarımızın kooperatifimize müracaatlarını bekliyoruz’ ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elektrikçiler Odası Başkanı Sadi Aytak ise Demirgil’e esnaf ve sanatkâra sağladıkları destekten dolayı teşekkür etti.

Aytak, 'Başkanımız her zaman bizim yanımızda. Kooperatif olarak esnaf ve sanatkârlarımıza sağladıkları düşük faizli krediler ile destek olmaya devam ediyor’ dedi.

Oda üyelerini teveccühü ile yeniden Başkanlık görevine layık görüldüğünü belirten Aytak, ‘tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Elektrikçiler Odası yönetimi olarak geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde de esnafımızın sıkıntılarının çözümü noktasında elimizden gelen tüm imkânları seferber edeceğiz’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER