Gündem

Zara´dan Hakeme İsyan

Zara´dan Hakeme İsyan

Zara´dan Hakeme İsyan
03-02-2014 20:41


RUHİ DEMİR

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Grupta şampiyonluğa koşan Zara Belediyespor’da son oynanan ve golsüz berabere biten maçın ardından hakeme isyan var.

Ankara Bölgesi hakemlerinden Gürel Uzuner’in yönettiği karşılaşmada Zara Belediyespor hakemin ikili mücadelelerde takdir haklarını hep ev sahibi takımdan yana kullandığı ve bir net penaltılarının verilmediğini savundular.

HAKEME İSYAN

Zara Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Ahad Kömürlüoğlu 0-0 sona eren karşılaşmanın  bitiminde  maçın hakemi Gürel Uzuner’in ikili mücadelelerin çoğunda takdir haklarını ev sahibi takımdan yana kullanmasını ve  maçın son bölümlerinde Fatih Özaydın’ın ceza alanı içinde düşürülme pozisyonunu görmezlikten gelmesine bir anlam veremediğini söyledi. Kömürlüoğlu, ‘Lider takımın karşılaşmasına formsuz ve vasat performanslı hakemlerin verilmesini izah edecek bir  cümle bulamıyorum’ dedi. 

SÜMBÜLOĞLU,’ 2 PUAN KAYBETTİK’

Zara Belediyespor Kulübü İkinci Başkanı Ergüder Sümbüloğlu, ‘Ligin son sırasında yer alan Soya Gençlikspor’a karşı çok iyi bir mücadele sergilemedik. Ancak bariz tarafımıza verilmesi gereken bir çok faul pozisyonu maçın hakemi tarafından ev sahibi takım lehine kullanıldı. Biz grup lideriyiz. Takım yapısı olarak bu tür sonuçlara da hazırız. Bu maçı artık unuttuk. Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Bulancakspor maçı öncesi futbolcularımızla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacağız. Taraftarımızı 12 Şubat Pazar gününü oynayacağımız Bulancakspor karşılaşmasında yanımızda görmek istiyoruz.’dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER