Gündem

CÜ bir ilke imza attı

CÜ bir ilke imza attı

CÜ bir ilke   imza attı
06-06-2013 17:27


RUHİ DEMİR

Üniversite senato üyeleri Şehr'i Su'da buluştu. Kurulduğu günden bu güne kadar ilk kez  bir ilçede  toplanma kararı alan  Cumhuriyet Üniversitesi Senatosu ilk ilçe olarak Suşehri İlçesini seçti.

Cumhuriyet Üniversitesinin senato toplantısını yapmak üzere Senato üyeleriyle birlikte Suşehri ilçesine gelen Kocacık, Aspasya Sosyal tesislerinde düzenlenen senato toplantısının ardından Kılıçkaya Barajı sosyal tesislerine geçtiler.

TOPLANTI SONRASI GEZİ

Senato toplantısının ardından Belediye tesislerine gelerek  Kılıçkaya Baraj bölgesinde gezinti yapan ve yetkililerden bilgiler alan senato üyeleri,a Şehr-i Su gezinti teknesiyle baraj gölünde  birlikte geziye çıkan Kocacık ve beraberindekiler, Tesislerin bulunduğu alana hayran kaldılar.

Tesisler hakkında Rektör Kocacık ve beraberindekilere bilgi veren Suşehri belediye Başkanı Sedat Sel, Baraj tesislerini marina haline getirmek için uğraştıklarını dile getirdi

TESİSLER TANITILMALI 

Ş;EHR'İ Su ile gezintinin ardından görüşlerini dile getiren Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık,tesislerin çok güzel tanıtılması gerektiğini  söyledi.

Tesislerin çok güzel tanıtılması gerektiğini belirten Rektör Prof. Dr Kocacık, Kılıçkaya Barajı sosyal tesisleri, İl merkezine uzak olmasına rağmen, gelinmeye değer güzel bir mekan olmuş. Deniz kenarı gibi turistik yazlık mekan haline gelmiş. Tesisi İlimize ve ilçemize kazandıran belediye Başkanımız Sedat Sel'i kutluyorum.' dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER