Gündem

Elgin´den İddialara Yanıt

Elgin´den İddialara Yanıt

Elgin´den İddialara Yanıt
14-02-2014 15:31


OĞUZHAN SARZEP

Kick Boks İl Temsilcisi Milli Takım Antrenörü Hakan Elgin 08 ? 09 Şubat tarihleri arasında Sivas´ta düzenlenen İller Arası Kickboks Dostluk Turnuvasında sağlık ekibi ve ambulans bulunmaması iddialarına yanıt verdi. Müsabakalar boyunca sağlık ekibinin salon içerisinde hazır bulunduğunu söyleyen Elgin, sağlık aracının da salon önünde yer bulunamadığından salonun arkasına park ettiğini söyledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Elgin açıklamada şu ifadelere yer verdi:

?08-09 Şubat 2014 Tarihinde İlimizde düzenlenen İller Arası KİCKBOKS Dostluk turnuvasına 9 İlden 318 Sporcu katılmıştır. Yapılan turnuvanın sonucunda her şeyden önce dostluk kazanmıştır. İlimizde yayım yapan bir yerel gazetede yayınlanan asılsız haberlerin bizleri üzdüğünü Kickboks İl temsilcisi olarak bildirmek istedim.

Ben Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Antrenörlük yapmaktayım aynı zamanda İl temsilcisiyim. Müdürlüğümüzce organize ettiğimiz bu turnuvada hiçbir ihmal bulunmamaktadır.

Haberde söylendiği gibi turnuvada doktor görev almamıştır iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Turnuvada müsabakalar boyunca doktor hazır bulunmuştur. Müdürlüğümüzün sağlık aracı salon önünde araç yoğunluğundan yer bulamamasından dolayı salonun arka tarafına park ettiğini, 112 Acil Servisi ile de koordineli bir şekilde irtibatta olunduğunu ve sağlık ekibinin hazır bulunduğunu bildirmek isterim.   

Gelen kafilelere Müdürlüğümüzce Cumartesi ve Pazar olmak üzere 2 gün antrenör hakem ve sporculara yemek verdiğini her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını ayrıca bildirmek isterim.

Kafilelerin konaklama yerlerini Müdürlüğümüz, İl Temsilcisi olarak beni görevlendirmiştir ve bende bu görevimi layıkıyla yaptığımı düşünüyorum.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü´nce organize ettiğimiz bu dev organizasyonda güzel haberleri yazmak yerine böyle asılsız haberleri yazmaları, düzenlemiş olduğumuz bu turnuvaya ve Sivas ilinde yapılacak olan turnuvalara leke düşürmekte ve ilerde yapılacak olan turnuvalarda olumsuzluk teşkil etmektedir.

Ben buradan emeği gecen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Salim KILIÇ ve Sivas Belediye Başkanı Sayın Doğan Ürgüp´e teşekkürlerimizi sunarım?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER