Gündem

Kaldırım Tıkandı Yol Kapandı

Kaldırım Tıkandı Yol Kapandı

Kaldırım Tıkandı Yol Kapandı
11-02-2014 17:12

RUHİ DEMİR

Sivas Devlet Hastanesi’nin çevresindeki park sorunu, kurallara uyan sürücüleri çileden çıkarmaya devam ediyor.

Hastane çevresindeki yoğun ve uygunsuz parklar trafik akışını olumsuz yönde etkilerken uygunsuz park konusunda sınır tanımayan bazı sürücüler araç trafiğinin yanı sıra kaldırımlara çıkarak yaya trafiğini de etkiledi. Bazı sürücüler ise 33. Kaleardı Sokağın girişini kapattı.  Sokak girişine park edilen araçlar, bir süre yolun kapanmasına neden oldu. Yan yana yol boyunca yapılan araç parkları, Uzunyol Caddesi boyunca trafiği içinden çıkılmaz bir hale soktu.

Bazı sürücüler hastane çevresinde yerelli oranda otopark olmadığı için bu sıkıntının yaşandığını, ilgili makamların buna bir çözüm bulması gerektiğini savunurken bazı sürücüler ise, ‘burada park edecek yer yoksa ulu orta bir yere park yapmanın lüzumu yok. Git arabanı ileride bir yere park et. Hastan var ise çıkacağın zaman aracını getir hastanı al yoluna devam et’ şeklinde tepkisini dile getirdi.

Hastaneye yaya olarak gelen vatandaşlar ise sürücülerin rast gelen yere park ettiğini sıkışan trafikte yayalarında zor durumda kaldıklarını belirterek ‘Trafik ekiplerinin burada mesai saatleri içerisinde sık sık denetim yapması gerekiyor. Buradaki sıkışıklığın başka türlü çözülebileceğini sanmıyoruz’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER