Gündem

?Başkanım, Bize Bilgisayar Al?

?Başkanım, Bize Bilgisayar Al?

?Başkanım, Bize Bilgisayar Al?
16-04-2014 16:59


İRFAN ÖZŞEKER

Başkandan öğrencilere bilgisayar.

Göreve geldiği günden itibaren yoğun bir ziyaretçi trafiği ile resmi kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra her kesimden vatandaşı da makamında ağırlayan Başkan Aydın, onların sıkıntı ve problemlerini elinden geldiği ölçüde çözmeye çalışıyor.

Geçtiğimiz gün müftülük tarafından organize edilen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katılan Başkan Aydın burada iki kız çocuğunun isteklerini dinleyerek makamına davet etmişti. Peygamber Efendimizin hayatını konu alan bir yarışmaya hazırlanan fakat biri katılma imkânı bulamayan diğeri de yanlış yarışmaya katılan öğrenciler, birincilik ödülü olan tablet bilgisayarı Başkan Aydın'dan istedi.

Elçibey İmam Hatip Ortaokulu 1. sınıf öğrencileri olan Ceren Nisanur Karagöz (12) ve Hayrunnisa Elbay (12) anneleriyle birlikte Başkan Aydın'ı makamında ziyaret ederek hem sohbet etme hem de isteklerini yineleme imkânı buldu.

Programda karşılaştığı çocukların isteklerini dinleyerek yardımcı olacağını söyleyen Başkan Aydın ise, Ceren ve Hayrunnisa'ya verdiği tablet sözünü yerine getirdi. Başkan Aydın'ın tablet hediye ettiği öğrencilerin heyecan ve mutlulukları görülmeye değerdi.

Ziyaretin ardından konu hakkında bilgi veren Hayrunnisa Elbay’ın annesi Fatma Elbay; ‘Çocuklar Peygamber Efendimizin hayatını anlatan bir yarışmaya hazırlandılar ama biri yanlış sınava girdi diğeri de hiç giremedi. Birinciye verilen tablet ödülü almayı çok istiyorlardı. Başkanımızı Kutlu Doğum Haftası'nda görünce yanına giderek tablet istediklerini söylediler. Başkanımız sağ olsun söz verdi. Bugün de makamına geldik, çok teşekkür ediyoruz kendisine çocuklara tablet aldı’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER