Gündem

Kahraman´la 2 Yıllık Anlaşma

Kahraman´la 2 Yıllık Anlaşma

Kahraman´la 2 Yıllık Anlaşma
07-06-2014 10:08


İRFAN ÖZŞEKER

Yeni sezona ikinci lig hedefiyle hazırlanan Dört Eylül Belediyespor, iç transferde Ali Aydın’dan sonra, 31 Mayıs 2014’de sözleşmesi sona eren Semih Kahraman ile iki yıllığına sözleşme imzaladı. Diğer yandan 2013 – 2014 sezonunda takım kaptanlığını yapan Oğuz Küçük ile anlaşma sağlanamadı.

Takımda ikinci kaptan olarak görev yapan Semih Kahraman ile Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. Törene, Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, İkinci Başkan Muhammed Şeker, Asbaşkan Halis Kaplan, Futbol Şube Sorumlusu İsak Emmioğlu ve Semih Kahraman katıldı.

Törende, Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, geçen sezon da Dört Eylül Belediyespor forması giyen 1989 doğumlu Semih Kahraman ile birlikte 2 yıllık sözleşmeye imza attılar. Geçtiğimiz sezon ön libero olarak oynayan Semih Kahraman, Dört Eylül Belediyespor’un hedefleri olan bir takım olduğunu belirterek, yeni sezonda aynı takımda oynayacak olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Kulüp Başkanı Turhan Tunahan iç transferde ilk olarak savunma oyuncusu Ali Aydın ile anlaştıklarını belirterek, ikinci olarak Semih Kahraman ile yine iki yıllığına sözleşme imzaladıklarını ifade etti.

İç transfer görüşmelerinin sürdürüldüğünü belirten Başkan Tunahan, anlaşma sağlanamayan diğer oyuncu Oğuz Küçük’e takıma katkılarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki futbol hayatında başarı diledi.

UÇAR, AYDIN’A GİTTİ

Dört Eylül Belediyespor’un geçtiğimiz sezon en başarılı oyuncuları arasında yer alan sağ kanat oyuncusu Mehmet Murat Uçar, Spor Toto 2. Lig takımlarından  Aydınspor ile anlaştı.

Tesislerde düzenlenen imza törenine, Başkan Yardımcısı Süha Bayırlı ve basın sözcüsü Yüksel Macaroğlu katıldı.

Aydınspor 1923'e gelmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Murat Uçar, 'Birçok takımdan teklif aldım ancak Aydınspor 1923'ün beni en çok isteyen kulüp olduğunu biliyordum. Hedefleri ve geçmişi olan bir camia olması da tercihimi bu yönde kullanmamı sağladı. Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. Yeni sezonda el birliği ile Aydınspor 1923'ü zirveye taşıyacağız' diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER