Gündem

Yollar Kardan Kapandı

Yollar Kardan Kapandı

Yollar Kardan Kapandı
10-12-2013 17:34


Önemli geçitlerde  ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanıyor. Karayolları ve İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri takviye edildi.

MUSTAFA IŞIK

Sivas kar’a teslim oldu.

Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı hava kütlesi  Sivas genelinde etkili oldu.Sabah erken saatlerde yağan kar ile birlikte yüksek kesimlerde kar kalınlığının  80 cm’ye ulaştığı Sivas’ta 200’ü aşkın köyün yolu da kapandı.

DEVLET YOLLARINDA DURUM

Sivas-Tokat  karayolu üzerinde bulunan Çamlıbel geçidi ile,Sivas-Erzincan karayolu üzerinde bulunan Kızaldağ ve Sakaltutan Sivas-Malatya karayolu üzerinde bulunan Yağdonduran geçitlerinde kar ve tipi nedeniyle ulaşım  tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.Kapanmalara karşı  karla mücadele ekip ve araçları takviye edildi.

KÖY YOLLARINDA DURUM

İl Özel İdaresine bağlı ekiplerin köy  yollarında  karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.Kar ve tipi nedeniyle kapanan  grup köy yollarında çalışmalarını sürdüren ekiplere araç ve personel takviyesi yapıldığını dile getiren yetkililer,Yağışlarla birlikte  karla mücadele çalışmalarının güç şartlarda devam ettiğini, kapanan köy yollarının en  kısa sürede ulaşıma açılacağını dile getirdiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER