Gündem

Özel İdare´den futbolculara malzeme desteği

Özel İdare´den futbolculara malzeme desteği

Özel İdare´den futbolculara malzeme desteği
05-07-2013 18:00


RUHİ DEMİR

Sivas İl Özel İdaresi Spor Kulübü, yaz spor etkinlikleri kapsamında birçok öğrenciyi futbolla buluşturdu.

2012-2013 eğitim-öğretim yılının tatile girmesiyle birlikte, öğrencilerin tatil dönemlerini daha verimli geçirmelerini sağlamak ve spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen yaz sporları kursunda; genç sporculara malzeme desteğinde bulunuldu.

İl Özel İdaresi Spor Kulübü’nde düzenlenen programda konuşan Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, spor kurslarında öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmelerinin önemli olduğunu, yapılan bu etkinliklerle çocukların spora teşvik edildiğini söyledi.

Sporcuların bir bütünlük içerisinde takım ruhu oluşturacaklarını ifade eden Aydın, ‘Çocuklarımızın bu kurslarda, hocalarımızın da desteğiyle spora daha çok ilgi duyup, başarılı bir performans ortaya koyacaklarını düşünüyorum. Bu kurslarla ilerde yıldız futbolcular çıkacak, hem kendilerini hem  ailelerini hem de Sivas’ı  mutlu edecekler. Bu vesileyle bu kursun düzenlenmesinde emeği geçen başta İl Özel İdaresi Genel Sekreterimize, çocukları çalıştıran hocalarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’ dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan ise, yaz döneminin iyi değerlendirilesi adına yaz spor kursu düzenlediklerini ifade ederek, bu kursa 70 kişinin katıldığını belirtti.

Futbolun özünde birlik- beraberlik ve centilmenlik olduğunu kaydeden Ayhan; ‘İl Özel İdaremiz, bu prensiplerle sporda yoluna devam etmekte olup, sadece futbolda değil tüm alanlarda Sivas’a hizmet etmek için çalışıyor. İnşallah kısa zamanda kulüplerimizin malzeme ihtiyaçlarının giderilmesi için de imkânlar ölçüsünde katkı sağlamaya çalışacağız. Bu kursun organize edilmesinde çaba gösteren kulüp başkanımız İsmail Bıyık başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.’ ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından yaz spor kursuna katılan öğrencilere forma, ayakkabı ve tozluk hediye edildi. Kursa katılan sporculara tatlı ikramı edilmesiyle program sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER