Gündem

Bekmezci: ?Carlos ile başaracağız?

Bekmezci: ?Carlos ile başaracağız?

Bekmezci: ?Carlos ile başaracağız?
13-07-2013 15:42

RUHİ DEMİR

Sivasspor ile geçtiğimiz sezon sözleşmesi sona eren ve Teknik Direktör Carlos’un direktifleri doğrultusunda Yiğidolar ile yeniden anlaşmaya varan Kadir Bekmezci, takımın son durumu ve Sivas’ta yapılan 1. Etap kamp çalışmalarını değerlendirdi.

Teknik Direktör Carlos ve ekibi ile birlikte Sivas’ta çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen Bekmezci, aynı özverili çalışmayı bugün başlayacak Hollanda kampında da devam ettireceklerini söyledi.

Deneyimli orta saha oyuncusu; ‘Sivas’ta ki tüm idmanlarımız yorucu ama oldukça keyifli geçti. Hocamız gerçekten bizlerle yakından ilgileniyor. Tüm arkadaşlarımız büyük bir özveri ve keyif ile çalışmalarını sürdürüyor. Sezon başı kampları genelde yorucu geçtiği için diğer tüm takımlardaki arkadaşlarımız serzenişte bulunuyor. Ama biz bugüne kadar böyle bir şey ile karşılaşmadık. Herkes keyifle antrenmanlara çıkıyor, inşallah bu keyfimiz maçlara da yansır’ dedi.

Bugün sabah saatlerinde havayolu ile Hollanda’ya geçeceklerini ve hazırlıklarına orada devam edeceklerini hatırlatan Bekmezci, Sivasspor’da 2 yıl daha görev alacak olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Carlos’tan öğrenecekleri çok şey olduğuna vurgu yapan deneyimli oyuncu; ‘Bir dönem şampiyonluğu kovalayan Sivasspor’u inşallah bu sezon yeniden izlettireceğiz. Takım olarak tek amacımız ilk 3 içerisinde yer almak ve Avrupa kupalarında mücadele etmek. Şuan itibariyle bunun gerçekleşmemesi için hiçbir engel yok. Takıma yeni dahil olan arkadaşlarımız ve teknik heyetimiz ile birlikte, özlediğimiz başarıya yeniden ulaşacağımızı düşünüyorum’ şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER