Spor

Futsalda Şampiyon Belli Oldu!

Sivas Ahmet Ayık Spor Lisesi Genç Erkek Futsal takımı Kars’ta büyük heyecan içerisinde oynanan yarı final maçlarını şampiyon tamamlayarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Futsalda Şampiyon Belli Oldu!
29-04-2024 10:23
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ

Türkiye Futsal Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan “Okullararası Genç Erkekler Futsal Yarı Final” maçları Kars’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Kars'ta 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında oynanan heyecan dolu maçlarda takımlar derece yapabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Şampiyonaya Sivas’ı temsilen katılan Ahmet Ayık Spor Lisesi ise elde ettiği sonuçlarla adından sıkça söz ettirdi.

FİNALE YÜKSELDİ

Ahmet Ayık Spor Lisesi, ilk maçında Muş Spor Lisesini 4-0 yenerken, ikinci maçında ise Erzurum Spor Lisesiyle 2-2 berabere kaldı. Sivas ekibi üçüncü maçında da Hakkari Spor Lisesini 3-2 mağlup etti. Ahmet Ayık Spor Lisesi, grup finalinde ise Samsun Spor Lisesini 7-2 yenerek Türkiye Finaline yükseldi. Zorlu maçları şampiyon olarak tamamlayan Ahmet Ayık Spor Lisesi, Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti. Final maçları ise 12-17 Mayıs 2024 tarihlerinde İzmir'e oynanacak.

OKUL MÜDÜRÜ TEBRİK ETTİ

Ahmet Ayık Spor Lisesi Müdürü Abdülkadir Karabulut, ise beklenen başarıya katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, “Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Çok güzel bir şekilde ilimizi temsil ettiler. İnşallah final maçlarında da Sivas’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER