Gündem

Sivas´ta Hafta Sonu Futbol Keyfi

Sivas´ta Hafta Sonu Futbol Keyfi

Sivas´ta Hafta Sonu Futbol Keyfi
26-10-2013 10:19


İRFAN ÖZŞEKER

Spor Toto 3. lig’de mücadele eden Dört Eylül Belediyespor Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Bölgesel Amatör Lig’de ise bu hafta Sivas derbisi oynanacak. Zara Belediyespor ile Yıldızeli Birlikspor Zara’da karşılaşacak.

Spor Toto 3. Lig’de ki Sivas temsilcisi Dört Eylül Belediyespor 9. haftada kendi evinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Karşılaşma 27 Ekim 2013 Pazar günü saat 13:30’da Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Sakarya bölgesinden Serkan Önsal yönetecek. Önsal’ın yardımcılıklarını ise Fatih Soyaydın ve Mükremin Üzer yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa Eymür. Dört Eylül Belediyespor Kulübü, yine her hafta olduğu gibi bu hafta da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçı için Cumhuriyet Meydanı Jandarma binası önünden taraftarlar için saat:12.00’den itibaren ücretsiz otobüsler kaldıracak. Dört Eylül Belediyespor Spor Toto 3. Lig 1. Grupta oynadığı 8 karşılaşmada topladığı 13 puanla 7. sırada yer alıyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ise oynadığı 8 karşılaşmada topladığı 14 puan ile 4. sırada yer alıyor. Dört Eylül Belediyespor’da zorlu maç öncesi hedef mutlak galibiyet alıp üst sıralara yeniden tırmanmak olacak.

BAL’DA SİVAS DERBİSİ

Bölgesel Amatör Ligi 4. grupta bu hafta Sivas derbisi oynanacak. Bal liginde Sivas’ı temsil eden Zara Belediyespor ile Yıldızeli Birlikspor 5. hafta maçında karşı karşıya gelecek. 27 Ekim 2013 Pazar günü Zara  Korgeneral Ahmet Başyurt Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 14.30. Bu karşılaşma öncesinde yenilgisi olmayan Zara Belediyespor oynadığı 4 karşılaşmada topladığı 8 puanla grupta 3. sırada yer alıyor. Yıldızeli Birlikspor ise oynadığı 4 karşılaşmada topladığı 5 puanla 9. sırada yer alıyor.

ZARA’DAN TARAFTARINA ÇAĞRI

Zara Belediyespor Yönetim Kurulu oynayacağı Yıldızeli Birlikspor öncesinde taraftarına çağrıda bulundu. Sen yoksan bir eksiğiz sloganı ile yapılan çağrıda şu ifadelere yer verildi.

‘Zara Belediyespor yönetim kurulu 27 Ekim Pazar günü sahalarında konuk edecekleri Yıldızeli Birlikspor maçı öncesi taraftara çağrıda bulundu. Yönetim Kurulu Zaraspor’un cefakar taraftarlarını tüm futbolseverleri pazar günü Ahmet Başyurt Stadyumunda yanımızda görmek istiyoruz.Futbolda başarının en önemli unsuru taraftardır.Sizlerin desteği ile Yıldızeli Birlikspor maçından galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyoruz.Unutmayın,siz yoksanız BİR EKSİĞİZ’ denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER