Gündem

Hayırlı Olsun Başkan

Hayırlı Olsun Başkan

Hayırlı Olsun Başkan
16-05-2014 23:43


RUHİ DEMİR

Hastaoğlu’na ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri Tarık Günhan, Ahmet Terzioğlu ve Fahrettin Koçak da eşlik etti.

Ziyarette, başkan Köksal’a hayırlı olsun dileklerini ileten STB Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, ‘Değerli başkanımızı tebrik ediyorum, başarıların devamını diliyorum. Her zaman Sivas’ın sesi olan, her zaman Sivas’ın sorunlarına yürekten yaklaşan bir büyüğümüz. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki dönemde Ticaret Borsası olarak, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğimiz ile birlikte Sivas’ın sorunlarını hep beraber dile getirip, beraber çözüm arayışlarında müşterek hareket edeceğiz’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal ise sivil toplum kuruluşları ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini söyledi.

Köksal; ‘Sivas Ticaret Borsası ve SESOB Sivas’ın iki büyük sivil toplum kuruluşudur. STB bizim kardeş kuruluşumuzdur. Sivas’ın meselelerini sivil toplum kuruluşları olarak bugüne kadar birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, gündeme getirdik. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz. Sivas’ın ve esnafımızın sorunlarını açık yüreklilikle gündeme taşımak bizim aslı görevlerimizin başında gelmektedir. Halka hizmet, Hakk’a hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz. Bütün oda başkanlarımız aynı düşünce içerisindedir. Oda ve birlik seçimlerimizi birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdik. Bize destek veren herkese, esnaf ve sanatkâr camiasına, Sivas kamuoyuna ve Ticaret Borsası Yönetimine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bize duyulan bu güven karşısında Sivas’a ve esnafımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız. Kapımız ve yüreğimiz herkese açıktır’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER