Gündem

Belediye Set Vermedi

Belediye Set Vermedi

Belediye Set Vermedi
09-03-2014 15:14


OĞUZHAN SARZEP

Voleybol 2. Lig B grubunda mücadele eden Dört Eylül Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, hedefine bir adım daha yaklaştı. Geçtiğimiz sezon 1 ligde mücadele eden ancak sezonda istediğini alamayarak 2. lige düşen erkek voleybol takımı bu sene tekrar birinci lig parolası ile başladığı sezonda bir rakibini daha aştı.

Voleybol Erkekler 2. Lig B Grubu 20. hafta maçında Sivas 4 Eylül Kapalı Spor Salonunda Ankara temsilcisi Ankara PTT ile karşılaşan Dört Eylül Belediyespor Erkek Voleybol Takımı rakibine set vermedi. İlk sette üstünlüğü elden bırakmayan Dört Eylül Belediyespor Erkek Voleybol Takımı seti 25 – 17 galibiyetle kapattı. Çelişmeli geçen ikinci sette son sayılarda üstünlüğünü koruyan Sivas temsilcisi bu setten de 25 – 23 üstün ayrılmasını bildi. Son sette oyunun kontrolünü tamamen elinde tutan ev sahibi takım bu setti de 25 – 13 gibi büyük bir farkla kapatarak karşılaşmadan 3 – 0 galip ayrılmasını bildi.

Bu karşılaşmanın ardından Dört Eylül Belediyespor 15 galibiyet 5 mağlubiyetle puanını 43’e yükselterek ligde 4. sırada yer aldı.

Maçtan sonra bir açıklama yapan Dört Eylül Belediyespor Voleybol Antrenörü Levent Zoroğlu, Ankara PTT spor maçındaki galibiyetinden dolayı sporcularını tebrik etti. Zoroğlu ‘Kendi saha ve seyircimiz önünde mutlak galibiyetle ayrılmamız gereken bir maçtı. Karşılaşma boyunca üstünlüğü elimizde tuttuk. Rakibimize set vermedik. Galibiyetle ayrıldığımız için çok mutluyuz. Önümüzde 2 maç kaldı. Bu iki maçı da deplasmanda oynayacağız. Bu maçlardan da galibiyetle ayrılarak hedefimize ulaşmak istiyoruz’ dedi.

Dört Eylül Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Voleybol 2. Ligi 21. hafta maçında 15 Mart Cumartesi günü Hatay temsilcisi Antakya Belediyespor ile karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER