Gündem

Sivas Termal Takdir Topluyor

Sivas Termal Takdir Topluyor

Sivas Termal Takdir Topluyor
29-01-2014 17:48


OĞUZHAN SARZEP

Sivas Termal Yaşam Merkezi’nin bölgenin ihtiyacı olan Sıcak Çermik kaplıcalarında Sivas’ın ilk ve tek en büyük turizm merkezini oluşturduğunun belirtildiği açıklamada, ‘Sivas’ın tanınmış 4 iş adamının dev bir projede güç birliği yaparak oluşturdukları bu işletme yerel ve ulusal basında oldukça büyük ses getirmiş vaziyettedir’ ifadelerine yer verildi.

Sivas Termal Turizm Merkezi’nin Sivas’ın tanıtımına da büyük katkı sağladığının belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

‘Türkiye’de ve dünyada kaplıcalar içinde zengin mineralleriyle çok önemli bir konumda bulunan Sıcak Çermik Kaplıcası’nın, bizim bu dev projeye ön ayak olmamızla birlikte Sivas’ın tanıtımında çok önemli bir katkıyı sağladığını düşünmekteyiz. Turizm konusunda iddialı olan bu projemiz birçok yatırımcı ve halkımız tarafından takdir edilmektedir.

190 adet dairesi ile birlikte engelli odalarının bulunduğu projemizde beyler ve bayanlar için ayrı olmak üzere tuz mağaraları, saunalar, termal havuzlar, jakuzi, girdap havuzlu aquaparklar, fitness merkezleri buhar odaları, kar çeşmeleri, Türk hamamları, macera duşları, SPA merkezi ve Fizik tedavi üniteleri bulunmaktadır. Bunların yanı sıra tenis kortları, spor sahaları, yamaç paraşütü imkânı, olta balıkçılığı ve özellikle kış dönemlerinde Yıldız Dağı kayak merkezinde spor yapma alternatifleri sunmaktayız.

Hisseli gayrimenkul tapusu ile günlük 6 TL’den başlayan imkânlarla halkımıza 7 ve 10 günlük dönemlerde ömür boyu tatil, sağlıklı ve konforlu bir yaşam ve karlı bir yatırım hizmeti sunuyoruz. Bu dev projede Yıltaş Grup, Pazaristan Grup, Dermokil Grup ve Sultan Otelcilik ile birlikte güvenle sizleri aramızda görmek istiyoruz’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER