Gündem

TGB, Eleştirdi

TGB, Eleştirdi

TGB, Eleştirdi
05-03-2014 17:30


HABER MERKEZİ

Cumhuriyet Üniversitesi Merkezi Kafeterya önünde eylem yapan TGB üyeleri, son günlerde gündemde olan ses kayıtlarına ve öncesindeki 17 Aralık operasyonlarına tepki gösterdi.

Grup adına açıklama yapan TGB İl Başkanı Furkan Derecik, ‘Artık yolsuzlukları su üstüne çok açık bir şekilde çıkmıştır. Hep biliyorduk hep söylüyorduk iktidarları boyunca bunların çıkarcı, kuklalar olduğunu Amerikan hizmetkarları olduklarını ama artık iyice su yüzüne çıkmıştır’ diye konuştu.

‘HALKA HESAP VERECEKLER’

AK Parti iktidarını beceriksizlikle de suçlayan Derecik, Çankaya Köşküne de mesajlar gönderdi.

‘Yakıştıramam Mustafa Kemal Atatürk’ün Çankaya’sına Amerika ile gizli anlaşmalar yapan koltuk işgalcisini yakıştıramam Mustafa Kemal’in meclisine bu rüşvetçi bu yolsuzlukçuları yakıştıramam’ diyen Derecik, şöyle devam etti;

‘Ses kayıtları ile tüm basiretsizliğine gösteren iktidar tüm organlarıyla da ne denli kullanılan ne denli beceriksiz olduğunu göstermiştir. Bakınız Sanayi ve Bilim Bakanı çıkıyor açıklama yapıyor. ‘Ben ses kayıtlarının montaj olduğunu hissettim araştırmaya gerek yok’ diyor. Durum bu kadar vahimdir. Bilim Bakanı hissediyor, bununla iş yapıyor bu kadar bilimseller işte. 11 yılda 13 kez sistem değiştirip öğrencilere deney faresi gibi o sınavdan o sınava rezil rüsva etmişlerdir. Keza diğer bakanlıkları da öyledir. Bu yüzden hepsine sesleniyoruz öyle helikopterlerinize binip kaçamayacaksınız. Bu sizin için kurtuluş olur. Halka hesap vereceksiniz yargılanacaksınız yüce divanlarda. Bu koltuk işgalcileri halka hesabını verecektir.’

Çok sayıda polis ve üniversitenin özel güvenlik görevlisinin takip ettiği eylem basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER