Gündem

Hedef 1. Lig

Hedef 1. Lig

Hedef 1. Lig
12-04-2014 14:52


OĞUZHAN SARZEP

Voleybol Erkekler 2. Ligi B gurubunu 2. sırada tamamladıktan sonra geçtiğimiz hafta Ankara’da oynanan 2. Gurup müsabakalarını da başarı ile tamamlayan 4 Eylül Belediyespor Erkek Voleybol Takımı gözünü 1. Lige dikti. Dörtlü final gurubuna gitmeden önce takımı makamında kabul eden Belediye Başkanı Sami Aydın, sporcularla sohbet ederek, zorlu müsabakalar öncesi alacaklarının ödenmesi talimatı verdi.

Voleybol Erkek Takımı Antrenörü Levent Zoroğlu geride kalan lig sürecini ve önümüzdeki dörtlü play-off gurubunu anlattı. Voleybolcuları tek tek Başkan Aydın ile tanıştırarak taleplerini iletti. Zoroğlu Ankara’da oynanacak final gurubundan da başarı ile çıkarak Acıbadem 1. Ligi’ne yükseleceklerini de ifade etti.

Başkan Aydın ise takımın yarı final müsabakalarındaki başarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek final gurubunda da başarılı olacaklarına dair inancının yüksek olduğunu belirtti. Aydın takımın tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını belirterek geriye dönük alacaklarının büyük bölümünün final müsabakaları öncesi ödenmesi talimatını verildiğini belirtti.

Belediye spor erkek voleybol takımı kafilesi bugün Başkan Aydın’ın da katılacağı kahvaltı programının ardından Ankara’ya hareket edecek. Belediyespor Erkek Voleybol Takımı’nın mücadele edeceği 1. Lige yükselme play-off gurubunda Beşiktaş, Erzurum Palandöken ve Şahinbey Belediye Gençlikspor yer alıyor.  Dörtlü müsabakalar sonrasında ilk iki sırada yer alan takımlar Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi’ne yükselecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER